Digital signage business: screens op maat van jouw zaak

Als zaakvoerder weet je als geen ander dat de interne en externe communicatie één van de belangrijkste pilaren zijn waarop je bedrijf steunt. Wat als we je vertelden dat er een all-in-one oplossing bestaat die al je communicatie onderbrengt in één overzichtelijk systeem? Deze oplossing is digital signage. Met de Pixee digital signage business screens van Connectify maak je gegarandeerd indruk op jouw volgende klant!

Digital signage business
Digital signage business

Digital signage: de beste communicatietool voor jouw zaak

Digital signage business

Digital signage: de beste communicatietool voor jouw zaak

Een goede communicatie met voorbijgangers, potentiële en bestaande klanten is de sleutel naar succes voor elk bedrijf. Zonder een strategische externe communicatie naar klanten en bezoekers, zal je bedrijf niet snel opvallen tussen andere bedrijven, die natuurlijk ook zoveel mogelijk de aandacht willen trekken.

Maar ook een vlotte interne communicatie is van groot belang voor het goed functioneren van je bedrijf. Het is belangrijk dat medewerkers steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat iedereen zich betrokken voelt. Bovendien draagt een goede interne communicatie ook bij aan het welzijn van je personeel, zoals je kan lezen in dit artikel van Medamyne.nl.

Wat is digital signage?

Digital signage business

Wat is digital signage?

Waarschijnlijk vraag je je nu af hoe je al die communicatie best kan verwezenlijken. Tegenwoordig maken al heel wat bedrijven gebruik van digital signage displays voor al hun interne en externe communicatie. Maar wat ís digital signage nu precies en waarom is het zo voordelig voor jouw zaak?

Digital signage (letterlijk: “digitale bewegwijzering”) is een tool waarmee je eenvoudig al je interne en externe communicatie kan voeren. Hierbij maak je gebruik van digitale screens waarop je al je content verspreidt, met slechts enkele drukken op de knop. Het grote voordeel van deze digital signage screens is dat je je boodschap op elk moment kan aanpassen: aan de doelgroep, aan de plaats of zelfs aan de tijd. Daarover verder meer.

Waarom kiezen voor de digital signage solutions van Pixee?

Waarom kiezen voor de digital signage solutions van Pixee?

1. Narrowcasting: attract new customers!

Het grootste en belangrijkste voordeel van digital signage is dat het je toelaat om aan ‘narrowcasting’ te doen. Dat betekent dat je steeds de juiste boodschap, naar de juiste persoon op het juiste moment kan versturen. In tegenstelling tot broadcasting, waar je zoveel mogelijk mensen probeert te bereiken, probeer je hier net de boodschap aan te passen aan je doelpubliek. Resultaat? Je bereikt mensen met een actieve interesse in jouw product of dienst.

Je past je boodschap makkelijk aan aan het doelpubliek, de tijd of de plaats.

Wanneer het regent: 

“Kom binnen, bij ons is het droog!”


‘s Ochtends:

“Nog niet goed wakker? Kom gerust binnen voor een lekker tasje koffie!”


Op Internationale Vrouwendag:

“Fijne Vrouwendag! You rock, girl.”


Op Valentijn:

“Nog last-minute op zoek naar een valentijnscadeau? Ontdek binnen ons ruim aanbod en geniet van 10% korting!”

2. Stel je bedrijf persoonlijk op

Zoals je in de bovenstaande voorbeelden zag, hoeven de boodschappen niet altijd een marketinggerichte ondertoon te hebben. Je kan ook gewoon relevante boodschappen weergeven die inspelen op de gevoelens van klanten en voorbijgangers op dat moment. Op die manier stel je je als bedrijf erg persoonlijk op en zullen mensen veel sneller geneigd zijn om een kijkje te nemen.

3. Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf

Daarnaast vergroot je met zo’n digital screens ook de zichtbaarheid van je bedrijf aanzienlijk. In tegenstelling tot traditionele vormen van reclame, die vaak erg statisch zijn en niet in het oog springen, zijn digitale informatieschermen een echte eye-catcher voor iedereen die je zaak passeert!

Onze Pixee digital signage screens zijn van de hoogste kwaliteit, zodat jouw producten en diensten op de beste manier worden weergegeven aan klanten en voorbijgangers. Onze ultra-high brightness displays zijn bovendien ook goed zichtbaar in fel zonlicht, zodat jouw etalage steeds in de kijker blijft staan, ongeacht welk weer het is buiten. 

Daarnaast hebben onze displays nog andere voordelen, zoals het feit dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen. Ze gaan dus erg lang mee, en besparen je zo kosten op lange termijn.

4. Bespaar heel wat tijd en geld

Wie gebruik maakt van digital signage, bespaart op termijn ook heel wat tijd en geld. Je hoeft je namelijk niet langer bezig te houden met time consuming tasks, zoals het handmatig opstellen en uitprinten van affiches en papieren. Met de gebruiksvriendelijke, easy-to-use Pixee digital signage software verspreid je je boodschap met enkele drukken op de muisknop.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om signage-schermen van andere filialen vanop afstand te besturen. In feite heb je dus maar één persoon nodig die de content opstelt en verspreidt, wat je ook weer heel wat tijd en kosten bespaart.

5. Toon meteen waar je voor staat

Met de content die je deelt, kan je uitstekend weergeven waar je als merk voor staat. De Pixee digital signage software laat je dan ook toe om je huisstijl volledig te verwerken in al je content, wat zorgt voor samenhang in elke boodschap die je verspreidt.

Dit is jouw kans om je merk opnieuw in de markt te zetten: een digitale upgrade van je etalage zal gegarandeerd in het oog springen bij klanten en voorbijgangers. Wanneer je je huisstijl steeds opnieuw integreert in de content, zal bovendien ook de herkenbaarheid van je bedrijf aanzienlijk vergroten!

6. Een digital signage display draagt bij tot een stijlvol interieur

Het spreekt voor zich dat digitale schermen, met dynamische beelden en kleurrijke taferelen, veel stijlvoller ogen dan eender welke andere vorm van reclame. Een signage-display ziet er veel professioneler uit en toont dat je investeert in de tevredenheid en het welzijn van je klanten.

Hoe kan ik digital signage gebruiken in mijn zaak?

Etalage TV Immo

Hoe kan ik digital signage gebruiken in mijn zaak?

Er zijn tal van manieren waarop je digital signage kan implementeren in je zaak, zowel voor interne als externe communicatie. Retail stores, restaurants, hotels, meeting centers, en tal van andere businesses uit verschillende sectoren kunnen genieten van de voordelen van digital signage. Elk succesvol bedrijf heeft baat bij een goede communicatie!

1. Bezoekers verwelkomen

Je kan met een signage-scherm aan de ingang van je zaak bezoekers begroeten met een aantrekkelijke boodschap. Zo maak je meteen duidelijk dat iedereen welkom is. 

Maar er is meer: met onze digitale receptie kunnen bezoekers zich volledig zelfstandig aanmelden, zonder tussenkomst van een receptionist. Dit biedt enorm veel mogelijkheden voor je bedrijf en zal je op termijn bovendien ook heel wat tijd en kosten besparen. 

Innovatiecentrum IC Grote Beer te Beernem, dat jonge bedrijven en startups voorziet van kantoor- en vergaderruimtes, maakt bijvoorbeeld gebruik van de Pixee onthaalkiosk om bezoekers te ontvangenen meteen de juiste weg te wijzen. Wanneer een bezoeker zich aanmeldt met zijn gegevens of met een QR-code, wordt hij meteen op de grote signage-schermen die aan de muur hangen persoonlijk verwelkomd. 

Meer weten over de digitale receptie?

2. Nieuwe producten en diensten promoten

Vaak worden digital signage-schermen gebruikt om nieuwe producten en diensten te promoten. Het is dan ook een uitstekende manier om ze in de kijker te zetten. Een mooie foto met flashy kleuren en een activerende tekst of een filmpje dat het product in actie toont, is vele malen aantrekkelijker dan traditionele reclame als je ‘t ons vraagt! 

Op die manier krijgen mensen meteen veel meer voeling met het product. Dankzij het dynamische aspecten van de signage-schermen komt het product dan ook veel beter tot zijn recht, alsof je het bijna zelf kan ervaren!

3. Nieuwsfeed of weerberichten weergeven

De boodschappen die je weergeeft op je schermen hoeven echter niet altijd marketinggericht te zijn. Uiteraard kan je de signage-schermen ook gebruiken om een lokale nieuwsfeed of weerberichten te geven, of een persoonlijke nieuwsfeed die de laatste ontwikkelingen in jouw bedrijf toont. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

4. Audiovisuele afspeellijsten of live tv

In sommige sectoren zijn ook audiovisuele afspeellijsten of live televisie een passende functie van digital signage. Denk maar aan bepaalde cafés of restaurants, of sommige kledingwinkels. Soms is een beetje achtergrondmuziek precies wat je nodig hebt om extra sfeer te creëren!

5. Veiligheidsinformatie en andere belangrijke mededelingen

Vandaag is de coronacrisis niet meer uit ons leven weg te denken, noch de vele veiligheidsvoorschriften die erbij komen kijken. Bovendien veranderen de voorschriften zo vaak dat het moeilijk is geworden om te weten welke maatregelen nog gelden. Met digital signage van Pixee deel je steeds de nieuwste, up-to-date veiligheidsinformatie, zodat klanten en bezoekers altijd op de hoogte zijn!

Maar ook in specifieke sectoren, zoals de industriesector, zijn veiligheidsvoorschriften een belangrijk onderdeel van het werk. Ook dan is het handig om een all-in-one tool te hebben die je personeel meteen inlicht over alle veiligheidsvoorschriften of andere belangrijke mededelingen.

6. Evenementen aankondigen

Organiseer je binnenkort een groot evenement? Dan is het een goed idee om het aan te kondigen via je digital signage-schermen! Zo zijn al je personeel, klanten en bezoekers meteen op de hoogte. Gegarandeerd succes!

7. Sociale media of website promoten

Digital signage van Pixee is ook een uitstekende manier om je sociale media of website eens extra in de kijker te zetten! Op die manier vergaar je veel meer volgers, die een actieve interesse tonen in je merk. Zo wordt communiceren ook naar de toekomst toe eenvoudiger!

Pixee, digital signage software

Digitale kiosk - Connectify

Pixee, digital signage software

“Increase the value of your communication with digital signage”

Pixee is de beste digital signage software die momenteel te vinden is op de markt, om verschillende redenen. Ten eerste biedt de software de mogelijkheid om de content volledig aan te passen aan je huisstijl, zodat klanten meteen zien waar je voor staat. Dit niveau van customization zorgt bovendien ook voor een professionele eerste indruk.

Daarnaast is deze digital signage solution ook eenvoudig en intuïtief in gebruik. Al je werknemers, jong en oud, kunnen de schermen makkelijk bedienen en de digital signage content aanpassen.

Het Pixee Content Management System wordt na installatie meteen geactiveerd en is ready-to-go. Connectify zorgt steeds voor een volledige service, met hardware en software inbegrepen, zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken!

Onze producten en services

Onze producten en services

Naast digital signage, biedt Connectify tal van andere diensten aan. We verzorgen de volledige IT-infrastructuur van je bedrijf, zodat je altijd terecht kan bij één vaste partner. Connectiviteit en communicatie, schermbeleving en IT-services: voor al deze dingen kan je terecht bij Connectify!

Bekijk hier onze producten en services:

Digital signage business

Telenet Business partner

Connectify is al enkele jaren een vaste Telenet Business partner, wat betekent dat we onze expertises op vlak van IT uitstekend kunnen combineren met de producten en diensten die Telenet aanbiedt. Dankzij onze gecombineerde jarenlange ervaring kunnen we jouw zaak steeds opnieuw verzekeren van de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak!

Bovendien geniet je bij Connectify ook van een uitstekende klantenservice: als kleinere speler kunnen we jouw bedrijf steeds een persoonlijke aanpak garanderen. Onze helpdesk staat dagelijks met veel plezier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Gedaan met urenlang aan de lijn te wachten vooraleer je geholpen wordt: wij zorgen steeds op dezelfde dag voor een passende oplossing voor jouw probleem.

Connectify, your digital signage expert

A digital upgrade for your business?

Zin om je zaak een digitale upgrade te geven? Onze experts staan graag voor je klaar met advies. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste signage solution voor jouw zaak, die je toekomstige klanten en bezoekers omver zal blazen! Here’s to your success! Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht