Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage: dynamische, digitale communicatie

Communicatie naar klanten en communicatie naar medewerkers verloopt tegenwoordig  allemaal digitaal. Dé tool om al je communicatie te beheren, dat is digital signage. Via digital signage regel je de interne communicatie met je personeel, maar ook externe communicatie met klanten en passerend publiek. Uiteraard is digital signage ontzettend dynamisch, maar niet enkel dat. Voor elke soort boodschap is een digital display uitermate geschikt. 

Pixee digital signage van Connectify helpt organisaties en bedrijven uit elke sector hun communicatie regelen, en zet jou in de spotlight! Lees hier meer over wat deze tool precies inhoudt, ons Pixee digital signage platformen wat specifieke digital signage toepassingen alle voordelen die ze jou kunnen bieden!
Digital signage betekenis
Digital signage betekenis

Wat betekent digital signage?

Digital signage betekenis

Wat betekent digital signage?

De letterlijke vertaling van digital signage is “digitale bewegwijzering”. Je wijst dus de weg voor iemand, via digital displays. Met deze handige tool creëer je content en verspreid je die, steeds naar de juiste persoon en op het juiste moment!

Digital signage voor externe communicatie

Met digital signage communiceer je op een visueel aantrekkelijke manier met klanten, bezoekers, voorbijgangers, enzovoort. Dit doe je erg snel en efficiënt, zodat het eigenlijk weinig tijd in beslag neemt. Je verwelkomt bezoekers, promoot producten en diensten, en geeft belangrijke veiligheidsinformatie mee, allemaal met maar één druk op de knop. Met welk bepaald publiek je je content deelt en op welke tijdstippen van de dag beslis je volledig zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Digital signage voor interne communicatie

Ook voor interne communicatie is digital signage een perfecte oplossing! Meer dan ooit is strategische communicatie met je personeel van belang, want het motiveert en inspireert je medewerkers. 

Frankwatching, een vooraanstaande aanbieder van trainingen en webinars rond e-commerce en content, schrijft dat goede communicatie met je personeel meer nieuwe ideeën oplevert en tot een betere klantenervaring leidt. Het zorgt voor een grotere betrokkenheid, zeker bij nieuwe medewerkers! Zo zorg je dat iedereen geëngageerd blijft, op een laagdrempelige manier. Want meer dan een druk op de knop heb je niet nodig!

Narrowcasting

Digital signage betekenis

Narrowcasting

Het allergrootste voordeel van digital signage is dat het je de mogelijkheid geeft om aan narrowcasting te doen. Maar wat is narrowcasting precies? Samengevat houdt narrowcasting in dat je steeds de juiste boodschap stuurt naar het juiste publiek op het juiste moment. Dat is het omgekeerde van broadcasting, waarbij je steeds een zo groot mogelijk publiek probeert te bereiken. 

Met narrowcasting wordt strategisch en effectief communiceren a piece of cake! Een specifiek publiek bereiken met actieve interesse in jouw producten en diensten is tegenwoordig, met de opkomst van sociale media, een pak moeilijker geworden. Via narrowcasting bereik je gegarandeerd de juiste mensen, zelfs via je eigen social mediakanalen! Wie investeert in digital signage, investeert dus in interactie, dé sleutel tot succes voor elk bedrijf!

Voordelen van digital signage

De mogelijkheden voor digital signage content zijn werkelijk onbeperkt! Pixee is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties uit elke sector die hun boodschap via digital signage willen verspreiden naar personeel, klanten en voorbijgangers. 

Ontdek hier enkele voorbeelden van digital signage in de praktijk:

1. Verwelkom bezoekers

Met digital signage schermen is het mogelijk om bezoekers of klanten meteen welkom te heten met een warme boodschap, volledig afgestemd op de specifieke bezoeker of klant. Met bijvoorbeeld eigen videoberichten waarin je hen verwelkomt en een prachtige vormgeving maak je duidelijk dat je om je klanten geeft. Zo hoef je ook geen receptionist in te zetten voor het ontvangen en begeleiden van bezoekers.

Lees hier meer over de Pixee Informatiekiosk en Onthaalkiosk.

2. Promoot nieuwe producten en diensten

Een digital sign zet je natuurlijk gemakkelijk in voor het promoten van nieuwe producten en diensten. In no time creëer je mooie designs in een digitale vorm en deel je die op een passend scherm. Zo’n dynamisch digital sign geeft jouw zaak de aandacht die het verdient!

Voor kleine én grote ondernemingen zijn digital displays toepasbaar. Zo zet je als klein koffiehuisje ‘s morgens je cappuccino in de kijker, en vanaf de middag laat je weten dat de verse broodjes klaar zijn. In de namiddag push je dan taarten en gebakjes. En al deze content kan je natuurlijk op jouw manier presenteren, met je eigen huisstijl en taalgericht naar je doelpubliek!

3. Muziek, templates en widgets

In bepaalde sectoren kan digital signage ook bijdragen tot de algemene sfeer. Met handige widgets, mooie templates, een afspeellijst gecreëerd voor jouw zaak creëer je als het ware je eigen brand identity. Met muziek, kleuren, functionaliteiten en zelfs YouTube filmpjes maak je een visueel aantrekkelijk programma en toon je je publiek waar je voor staat als onderneming. Ook zo verhoog je de zichtbaarheid van je zaak!

4. Kijk live televisie

In zaken waar mensen veel tijd besteden is live televisie kunnen kijken vaak een grote meerwaarde. Denk maar aan cafés, restaurants en frituren, maar ook de zorg- en hotelsector. In de kamers van gasten en bewoners kunnen onze Pixee digital signage displays ook dienen als smart TV’s. Met een enorm aanbod aan zenders zullen je gasten zich niet vervelen!

Meer weten over live televisiekijken?

5. Bespaar tijd en geld

Je nieuwe openingstijden of een prachtige promotie maak je aan jouw publiek kenbaar op een snelle en intuïtieve manier met onze gebruiksvriendelijke Pixee digital signage software. De bediening hiervan is eenvoudig voor jong en oud, zodat iedereen er snel mee overweg kan! Op die manier bespaar je heel wat tijd en geld, en beperk je onnodige taken voor je personeel.

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Als vaste Telenet Business partner garandeert Connectify je steeds de beste kwaliteit en service. De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met onze expertise, is een winnende combinatie voor elk bedrijf dat zijn IT-infrastructuur naar een nieuw niveau wil tillen!

Interesse? Contacteer ons!

Klaar om je interne en externe communicatie een digitale upgrade te geven? Onze IT-experts staan voor je klaar met hun expertise om jouw organisatie te voorzien van een oplossing op maat! Connectify is dé digital signage specialist die je een volledige hardware en software solution biedt, met technische bijstand achteraf. Contacteer ons en kom langs in onze innovation rooms te Beernem!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht