Digital signage - Smart tv: Dé beste schermbeleving in jouw zaak! 

Als ondernemer weet je als geen ander hoe een goede interne en externe communicatie de bouwsteen vormt van je bedrijf. Tegenwoordig bestaan er heel wat handige technologische tools die het hele communicatieproces voor jou vergemakkelijken en overzichtelijker maken. Zo zijn de Pixee digital signage-schermen van Connectify slimme en tijdsefficiënte communicatiemiddelen die je doorheen je zaak kan inzetten om de customer experience naar een hoger niveau te tillen! De beste tv's voor digital signage zijn hier bij ons te vinden.

Digital signage smart tv
Digital signage smart tv

Digital signage is de beste tool voor de interne en externe communicatie van je bedrijf

Digital signage smart tv

Digital signage is de beste tool voor de interne en externe communicatie van je bedrijf

Met digital signage (letterlijk: “digitale bewegwijzering”) kan je eenvoudig communiceren met klanten, gasten, bezoekers of werknemers. Het grootste voordeel van digital signage-schermen is de flexibiliteit die je ontvangt, want je kan je boodschap aanpassen op eender welk moment. 

Zo kan je de schermen inzetten voor tal van doeleinden: reclame maken, bezoekers welkom heten, je sociale media of website promoten, veiligheidsinformatie en andere belangrijke boodschappen weergeven… Noem maar op! Digital signage is de beste tool die je kan inzetten voor de interne en externe communicatie van je bedrijf.

Bovendien is offline marketing vandaag belangrijker dan je denkt. Je wordt meteen gezien door voorbijgangers (die je anders misschien nooit zouden ontdekken), je bereikt mensen die geen online aanwezigheid hebben en je staat direct in contact met jouw klanten. Het is dus een slim idee om vandaag te investeren in de offline marketing van je bedrijf.

Digital signage voor externe communicatie

Als het aankomt op externe communicatie met bijvoorbeeld klanten of bezoekers, is het belangrijk dat je als bedrijf opvalt tussen alle andere bedrijven, die vandaag ook gebruikmaken van allerlei verleidelijke reclamevormen om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Met een digital signage-scherm trek je gegarandeerd de aandacht van iedereen die voorbij je zaak loopt of binnenkomt! Een digitaal scherm is tenslotte veel aantrekkelijker dan meer traditionele vormen van reclame, zoals bijvoorbeeld affiches. Dynamische content met flashy kleuren en bewegende beelden: dát is hoe je vandaag je merk verkoopt!

Bovendien kan je bedrijf zich met digital signage ook veel persoonlijker opstellen. Zo kan je bijvoorbeeld de content aanpassen aan het moment van de dag of de tijd van het jaar, om in te spelen op de gevoelens en gedachten van klanten en voorbijgangers. Je stelt je content dankzij de overzichtelijke en intuïtieve interface eenvoudig in,  afhankelijk van de tijd, plaats of zelfs doelgroep! Deze flexibiliteit maakt communiceren en reclame maken eenvoudiger dan ooit tevoren!

Digital signage voor interne communicatie

Maar een digital signage display kan ook uitstekend gebruikt worden voor de interne communicatie van je bedrijf, bijvoorbeeld op kantoor. Omdat er geen grenzen zijn aan het soort content dat je weergeeft, kan je ook hier een eindeloos scala aan content met nuttige informatie weergeven.

Zo maken veel bedrijven bijvoorbeeld gebruik van digital signage-schermen om live feeds met cijfers van bv. klanten weer te geven, werknemers eraan te herinneren hun lunch te bestellen, weer te geven wie er jarig is die dag, nieuwe werknemers introduceren op een originele en speelse manier…


Zoals je ziet zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos! We bekijken graag met jou welke opties het best werken voor jouw bedrijf.

Hoe kan ik digital signage inzetten in mijn zaak?

Digital signage inzetten in mijn zaak

Hoe kan ik digital signage inzetten in mijn zaak?

Maar hoe kan je digital signage van Pixee nu precies inzetten in jouw zaak? Er zijn tal van doeleinden waarvoor je de displays kan gebruiken en bovendien pas je de displays ook zelf aan op eender welk moment!

Enkele voorbeelden:

Producten en diensten promoten

De eerste (en meest voor de hand liggende) optie is het promoten van producten en diensten, bijvoorbeeld met een scherm in je etalage. Een digital signage-scherm is de meest veelzijdige en flexibele optie om je producten en diensten in de kijker te zetten bij voorbijgangers en klanten. In plaats van een statisch beeld, zoals je gewoon bent van traditionele vormen van reclame, deel je hier dynamische en bewegende content, die meteen in het oog springt van iedereen die een blik werpt op jouw zaak!

Denk maar aan de mogelijkheden die je zal hebben om jouw product extra in de kijker te zetten. Je kan bijvoorbeeld filmpjes maken die tonen hoe het product gebruikt kan worden, voor-en-na resultaten tonen, enzovoort. De klant zal meteen meer te weten willen komen over jouw product en merk!

Bezoekers welkom heten

Een andere optie is het verwelkomen van bezoekers met digital signage-schermen aan de inkom van je winkel. Wist je dat je met digital signage van Pixee zelfs persoonlijke boodschappen kan weergeven, afhankelijk van persoon? Zo stel je je als bedrijf meteen warm en open op!

Audiovisuele afspeellijsten of live tv

Wil je graag wat meer sfeer in je zaak? Ook het afspelen van audiovisuele afspeellijsten of live televisie is mogelijk met de digital signage-schermen van Pixee, dankzij de geïntegreerde mediaspeler. In horecazaken, hotels of sommige winkels is schermbeleving voor de klant een must. Dan is de digital signage smart tv dus een slimme investering!

Veiligheidsinformatie en belangrijke boodschappen

Industriële en andere nijverheidsbedrijven moeten hun personeel vaak veiligheidsinformatie en belangrijke boodschappen meegeven. Ook daar is een digital signage-scherm, bijvoorbeeld in de werkruimte, een uitstekende oplossing. Je past de veiligheidsvoorschriften eenvoudig aan naargelang verschillende shiften, zodat iedereen steeds op de hoogte is.

Acties of evenementen aankondigen

Veel retail stores gebruiken digital signage-schermen in hun etalage ook om bijvoorbeeld acties en evenementen aan te kondigen. Acties via mailverkeer bereiken namelijk niet altijd genoeg mensen. Met een digitale boodschap in het straatbeeld, ziet elke voorbijganger dat jouw zaak een actie organiseert!

Live RSS-feeds weergeven

Zoals je al gemerkt hebt, hoeft je boodschap niet altijd marketinggericht te zijn. Je kan bijvoorbeeld ook live RSS-feeds (Really Simple Syndication feeds) weergeven, met bijvoorbeeld het lokale nieuws of weer, of een persoonlijke nieuwsfeed met de laatste nieuwtjes van jouw bedrijf. Ook zo geef je je content een persoonlijke touch.

Sociale media en website promoten

Je kan ook je sociale media en website eenvoudig promoten via de schermen, bijvoorbeeld met een QR-code. Je online aanwezigheid is immers ook een belangrijk aspect van je marketingstrategie. Op die manier zullen klanten de weg naar je sociale media veel sneller vinden en kan je ook op die platformen een groter doelpubliek bereiken.

Waarom kiezen voor een digital signage scherm van Pixee?

Eenvoudig en overzichtelijk content management systeem

Met digital signage van Pixee ontvang je een eenvoudig en overzichtelijk content management systeem, dat al je communicatie integreert in één overschouwbaar platform. Je kan alle content die op de schermen wordt weergegeven op voorhand inplannen, zodat je je later geen zorgen hoeft te maken! Op die manier kan je ook makkelijk inspelen op plaats, tijd en doelgroep.

Je hebt de ultieme controle over de content die je weergeeft, zelfs over signage-schermen in andere filialen! Je kan ervoor zorgen dat jouw bepaalde planning weergegeven wordt, of dat de weergegeven inhoud in een constante lus afspeelt.

Schermen van de beste kwaliteit

Onze digital signage-schermen zijn zo gemaakt dat ze overal uitstekend zichtbaar zijn, zowel binnen als in fel zonlicht. In tegenstelling tot gewone smart tv’s, die alleen goed zichtbaar zijn in standaard lichtomstandigheden en relatief kleine kijkafstanden, is onze digital signage smart tv in alle omstandigheden goed waarneembaar: in verschillende kijkafstanden en lichtomstandigheden. Ze zijn ook bestand tegen de hoge temperaturen die kunnen ontstaan door meerdere uren per dag in fel zonlicht te staan.

Dankzij de Ultra High Brightness-technologie in onze signage-schermen kunnen we je verzekeren dat al je content haarscherp en duidelijk in beeld komt! Zo kan je jouw producten en diensten extra goed in de kijker zetten.

Verlicht het werk van je technische dienst

Met Pixee verlicht je het werk van je technische dienst aanzienlijk. Dankzij de System-On-Chip (SoC) technologie kan Connectify alle schermen vanop afstand monitoren en besturen. Zo kunnen we snel bijspringen moesten er technische moeilijkheden optreden en kan jij op je twee oren slapen!

De SoC-chips werken trouwens heel eenvoudig. Het enige dat we moeten doen, is een kleine chip installeren in je apparaat. Op deze microchip staat alle Pixee-software die je nodig hebt: een CPU (Central Processing Unit), vervangbare GPU (Graphical Processing Unit) en RAM (het kortetermijngeheugen), en nog veel meer. 

Bovendien hebben de signage-schermen geen zichtbare externe knoppen, zodat ongewenste manipulaties van klanten en bezoekers geen kans maken! Enkel jij beslist wanneer de content veranderd moet worden.

De informatiekiosk en onthaalkiosk - Interactieve toepassingen van Pixee digital signage

Infokiosk Digital Signage

De informatiekiosk en onthaalkiosk - Interactieve toepassingen van Pixee digital signage

Op zoek naar een interactieve toepassing van digital signage? Dan zijn onze Pixee Infokiosk of Pixee Onthaalkiosk iets voor jou!

De Pixee Informatiekiosk

Met de Pixee Infokiosk kan je klanten, bezoekers en voorbijgangers op een interactieve manier informeren. Klanten kunnen zelf informatie opzoeken over een bepaald product, een bestelling plaatsen of zich registreren, zonder tussenkomst van personeel!

Meer weten over de Pixee Infokiosk?

De Pixee Onthaalkiosk

De Pixee Onthaalkiosk laat bezoekers, klanten of gasten toe zich zelfstandig in te checken, zonder tussenkomst van een receptionist. Met een QR-code op de smartphone of tablet kan de bezoeker zich eenvoudig aanmelden en wordt hij meteen de juiste weg gewezen. Is de werknemer nog druk in een meeting? Dan kan het scherm de bezoeker vragen om even plaats te nemen in de wachtzaal. Een onthaalkiosk is dus een uitstekende oplossing voor bedrijven die veel mensen ontvangen!

Meer weten over de Pixee Onthaalkiosk?

Deze bedrijven gingen je al voor

Deze bedrijven gingen je al voor

Connectify plaatste al in tal van bedrijven en organisatie digital signage-schermen om hun interne en externe communicatie te verbeteren. Benieuwd wie er jou is voorgegaan? 

IMMO Axel Lenaerts

“Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.”

Sain & Sauf

“Een dynamische raampresentatie die meteen in het oog springt is een uitstekend lokmiddel voor nieuwe klanten.”

Connectify werkt nauw samen met Telenet

Connectify is al sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Omdat we zo nauw samenwerken met Telenet, kunnen we je steeds producten verzekeren van de beste kwaliteit! Je mag rekenen op een uitstekende service: Connectify begeleidt je doorheen het hele traject en zorgt voor technische bijstand achteraf! Onze helpdesk staat 24/7 voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen.

Telenet Business Partner

Wij zorgen voor de ultieme schermbeleving in jouw zaak!

Digital signage van Pixee is dankzij haar veelzijdigheid en flexibiliteit een uitmuntende oplossing voor elke zaak die indruk wil maken op zijn volgende klant! Onze digital signage-experts staan met veel plezier voor je klaar. Samen met jou zoeken we een signage solution, helemaal op maat van jouw zaak. Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op met ons voor een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht