Pixee digital signage displays van Connectify

Tegenwoordig is commercial digital signage niet meer uit de zakenwereld te denken. Digital signage displays worden gebruikt voor verscheidene vormen van communicatie, intern en extern. Maar niet enkel communicatie en promotie van je producten en diensten, ook entertainment is mogelijk met een digital signage display. Al dan niet live televisie kijken, in hoge resoluties, en 24 hours a day, 7 days a week? Met Pixee digital signage en IPTV heb je de allerbeste televisie met digital signage-functies in huis. Zo zet je jouw producten en diensten in de kijker, communiceer je met klanten en personeel, en kijk je ook nog eens televisie: allemaal via één overzichtelijk systeem!

Benieuwd naar wat Connectify voor jouw zaak kan betekenen? Ontdek het hier!
Best TV for digital signage
Best TV for digital signage

Pixee: the screen for digital signage and IPTV

Digital signage dynamische content

Pixee: the screen for digital signage and IPTV

Even een refresher nodig over wat digital signage en IPTV precies is? Lees dan verder!

Wat is digital signage? 

Misschien vraag je je wel af wat de term ‘digital signage’ precies betekent. Letterlijk vertaald betekent deze term ‘digitale bewegwijzering’: het is dus een digitale tool om een boodschap of content over te brengen. 

Content overbrengen kan naar verschillende publieken: je kan informatie communiceren naar je medewerkers en personeel toe (interne digital signage). Als je communiceert naar potentiële klanten, voorbijgangers of bezoekers, noemt men dat externe digital signage. 

Het grote voordeel aan digital signage is dat het je toelaat informatie en reclame te versturen naar een groep die actieve interesse heeft in jouw product of dienst. Je verstuurt je content dus naar het juiste publiek, op de juiste locatie en op het juiste moment, met maar enkele drukken op de knop.

Looking for a digital signage display designed for television? Look no further: Pixee is the solution!

Why commercial digital signage displays? 

Best TV for digital signage

Why commercial digital signage displays? 

Vraag je je af waarvoor je digital signage software met IPTV nu concreet kan gebruiken in jouw bedrijf of organisatie? Drie woorden: Entertainment, communicatie en marketing! 

Ontdek hier alle voordelen van Pixee, the best digital signage built for 24/7 television!

Entertainment

Je digital signage display gebruiken om televisie mee te kijken: dat zijn twee vliegen in één klap. Pixee integreren met onze Tellie IPTV technologie, ook dat is mogelijk met onze digital signage displays

Tellie IPTV maakt van elk digital signage display in jouw onderneming een smart-TV, met oneindig veel unieke functies en mogelijkheden! IPTV staat voor Internet Protocol Television, wat inhoudt dat je televisie kijkt via het internet. Dat brengt heel wat voordelen en handige functies met zich mee: 24 hours a day and 7 days a week tv-kijken, interne en externe communicatie in jouw organisatie: je hebt eindeloze mogelijkheden met Tellie IPTV!

1. TV On Demand

Ben je het beu om te moeten zappen door allerlei verschillende programma’s op het vaste uitzendschema? Met Tellie IPTV kies je zélf wat je kijkt, wanneer je maar wil! Je beschikt over een groot aanbod aan televisiekanalen, kan terug- en doorspoelen, terugkijken, pauzeren, en nog veel meer. Voor bedrijven uit alle sectoren biedt Tellie een enorme flexibiliteit. 

Jouw klanten, bezoekers en bewoners genieten dankzij TV en Video On Demand van een premium televisie-ervaring, net zoals thuis!

Tellie IPTV commercial displays: feels like home!

Vanaf nu zijn al je favoriete films, series en programma’s van tal van verschillende kanalen binnen handbereik. Heb je de voetbalmatch van gisteren gemist, of heb je nu net zin in die ene romantische film? Met Tellie kijk je eenvoudig wat je wil, wanneer je wil!

2. LCD, OLED or LED TV in Ultra HD 4K resolution

Met een Tellie display geniet je van je favoriete films en series in de allerhoogste kwaliteit. Met jouw lievelingsprogramma's in 4K LED, OLED of LCD kan je perfect genieten van een avondje televisie. Tellie streeft steeds de beste kwaliteit na en biedt verschillende schermtypes aan, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak.

Meer weten over Tellie IPTV?

Communicatie

Best TV for digital signage

Communicatie

Met Pixee commercial digital signage ontvang je niet alleen de mogelijkheid om je producten te promoten, maar ook een waardevol communicatieplatform. Met digital signage van Pixee loopt al je communicatie efficiënt vanuit één overzichtelijk content management systeem, waarin je een boodschap op eender welk moment kan aanpassen.

Samengevat: Pixee is the best solution on the market for a commercial digital signage!

Ontdek hieronder concrete voorbeelden van hoe je Pixee gebruikt om jouw interne en externe communicatie te bevorderen.

1. Pixee onthaalkiosk: a display designed for your guests

Een ideale manier om op een interactieve manier met je klanten en bezoekers te communiceren en hen te informeren, is via de Pixee informatiekiosk. Met een display gespecialiseerd om mensen te ontvangen en te informeren bespaar je tijd én geld. Je moet namelijk geen receptionist, bediende of verkoper inzetten om je klanten te verwelkomen of verder te helpen. In sectoren als de horeca, maar ook in de lobby van je bedrijf, is dit erg nuttig! Zo moet je personeel niet steeds dezelfde vragen beantwoorden, en kunnen ze zich focussen op belangrijkere zaken. 

Ongeacht de sector waarin je zaak zich bevindt kan de Pixee informatiekiosk ingezet worden voor oneindig veel verschillende doeleinden.

Meer weten over de Pixee Informatiekiosk?

2. Deel belangrijke informatie

Bij bedrijven in de industriële sector is het vaak belangrijk dat het personeel op de hoogte is van de meest actuele veiligheidsinformatie en andere belangrijke boodschappen. Een digital signage display is daar een uitstekende oplossing om zo efficiënt mogelijk de juiste informatie over te brengen. 

Met digital signage pas je de veiligheidsvoorschriften eenvoudig aan naargelang verschillende shiften, zodat iedereen steeds op de hoogte is.

3. Spaaracties, kortingen of evenementen aankondigen

Een display for digital signage kan ook eenvoudig gebruikt worden om bijvoorbeeld spaaracties, kortingen of evenementen aan te kondigen. Vaak wordt zulke informatie via een nieuwsbrief of affiche meegedeeld, maar dit bereikt niet altijd genoeg mensen. 

Met een digital signage screen in het straatbeeld ziet elke voorbijganger dat jouw zaak een actie of evenement organiseert!

4. Live RSS-feeds on your digital signage

Persoonlijke RSS feeds (Really Simple Syndication feeds) weergeven, die het lokale nieuws of het weer meedelen met je klanten en bezoekers, is ook mogelijk via een TV voor digital signage! Op zo’n live RSS feed deel je wat je wil: laatste nieuwtjes van je bedrijf, gewijzigde openingsuren of de komst van een nieuwe modecollectie. Ook zo geef je je content een persoonlijke touch.

5. Promote your social media via digital signage

Je sociale media of website promoten was nog nooit zo eenvoudig! Via je display voor digital signage toon je bijvoorbeeld je Instagram username, een QR-code die naar je website leidt, enzovoort.

Op deze manier vinden je klanten je sociale media accounts een stuk sneller, en bereik je op die platformen ook een groter doelpubliek, want je online aanwezigheid is immers ook een belangrijk aspect van je marketingstrategie!

6. Achtergrondmuziek met een geïntegreerde media player

In sommige zaken is achtergrondmuziek cruciaal om de juiste sfeer en ambiance te creëren: in koffiehuisjes, cafés en bepaalde kledingwinkels bijvoorbeeld. Met Pixee displays for digital signage heb je meteen een media player op zak, waarmee de juiste muziek afspelen een makkie wordt.

Upgrade your business’ vibe with your digital signage!

Marketing

Best TV for digital signage

Marketing

Ten slotte zijn Pixee digital signage schermen een ideale oplossing voor digitale marketing. ontdek hier hoe je met Pixee jouw producten op de markt zet.

1. Promoot je producten en diensten

De eerste en meest voor de hand liggende functie van displays voor digital signage is het promoten van je producten en diensten, natuurlijk! Een digital signage scherm in je etalage is een flexibele en aantrekkelijke optie om je business in de kijker te zetten. 

Met digitale reclame geniet je van dynamische en bewegende content, met flashy kleuren en diepe contrasten, in plaats van de statische lay-out die eigen is aan traditionele reclame. Het digitaliseren van je reclame zorgt daarbij niet alleen voor aantrekkelijke content, maar het bespaart je ook heel wat tijd: je moet namelijk geen personeel meer inzetten om manueel affiches en posters op te stellen, af te printen, en op te plakken. 

Eigenlijk heb je zelfs maar één persoon nodig die de content opstelt en verspreidt naar je signage-schermen, zelfs naar je commercial displays in andere filialen. Je producten zullen meteen in het oog springen van iedereen die een blik werpt op je zaak.

Beeld je al maar in wat de mogelijkheden zijn van een Pixee display: filmpjes die tonen hoe je het product gebruikt, voor-en-na resultaten, en geanimeerde GIF’s, enzovoort. Met een Pixee display zal elke voorbijganger meteen interesse tonen in jouw product en brand.

Promote products and services with your digital signage!

2. Vorm je brand identity met een Pixee display

Digital signage is dé manier om een brand identity te vormen. Je producten en diensten promoten is tegenwoordig namelijk niet genoeg om de aandacht van het publiek te trekken. Mensen moeten zich kunnen identificeren met je brand. Een persoonlijke uitstraling is hierbij van cruciaal belang.

Onze Pixee digital signage is designed for personal messages. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de boodschap van je brand over te brengen in het juiste formaat, zoals het ontwerpen van een eigen huisstijl en lay-out in het kleurenpallet van jouw organisatie. Met deze functies, en nog veel meer, toon je je publiek wie je bent als brand en waar je voor staat!

Ook het taalgebruik van je zaak en de manier waarop je communiceert met je publiek is een techniek om een brand identity te vormen. Ben je eerder gericht naar een jonger publiek? Gebruik dan jongerentaal en slang! Toch een ouder publiek? Houd dan zo veel mogelijk de standaardtaal aan, maar gooi er af en toe een woordmopje tussen! Op die manier vorm je ook je brand identity, en zullen mensen met een actieve interesse in je business zich met je identificeren.

Zoals je ziet heeft een Pixee display met digital signage software dus tal van voordelen. Met de hulp van Connectify zal jouw bedrijf floreren!

Pixee digital signage software

Digital signage marketing

Pixee digital signage software

Door de flexibele en gebruiksvriendelijke Pixee software, is ons content management system het beste systeem on the market. Pixee biedt niet alleen tal van voordelen op vlak van communicatie, maar het bespaart je ook onnodige stress. De Pixee software zit namelijk zo in elkaar dat het bruikbaar is voor iedereen, zelfs voor mensen met weinig technische voorkennis. Het is eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. Meer heb je niet nodig!

System-On-Chip

De Pixee software werkt via System-On-Chip technologie, wat inhoudt dat alle Pixee-informatie op een kleine chip gepland staat die in je led tv zit. Dankzij deze technologie bespaar je heel wat geld dat je anders zou moeten investeren in externe players en traditionele digitale displays. Ook bespaar je natuurlijk heel wat tijd, omdat met onze technologie alles immens vlot verloopt!

Eenvoudig in gebruik

Voor jong én oud is onze Pixee software erg makkelijk te bedienen. Telenet en Connectify hebben de software zo ontworpen dat het voor iedereen erg gebruiksvriendelijk is.

Je hoeft dus geen extra personeel in te huren om je digital signage platform te beheren. Zo heb je alweer geld bespaard.

Technische bijstand van onze IT-experts

Heeft een scherm een probleempje, loopt de software even vast, of is één van je schermen de verbinding verloren? Bij Connectify krijgen we daar meteen een melding van. Op deze manier kunnen we precies opsporen van waar het probleem komt, en een gepaste oplossing bieden. Onze experts staan altijd voor je klaar!

Compleet op maat van jouw organisatie

Bij Connectify vinden we oplossingen op maat van het bedrijf van uiterst belang!

Wanneer je opteert voor onze digitale displays met digital signage platform, kies je voor persoonlijkheid en gebruiksvriendelijkheid. We passen de formule aan aan jouw voorkeur aan. Wil je enkel hardware, enkel software, of beide? Wat moeten de grootte en hoeveelheid van je schermen zijn? En nog veel meer!

Connectify: een Telenet Business Partner

Telenet Business Partner

Connectify: een Telenet Business Partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner! Door onze samenwerking met Telenet garanderen we jouw onderneming dat je de beste service en kwaliteit ontvangt. Als de beste Belgische aanbieder van telefonie en media is Telenet immers de perfecte match voor ons. De combinatie van onze expertises zal jouw organisatie stress-free digital signage oplossingen op maat bezorgen!

Experience the best digital signage

Zin gekregen om alle voordelen van onze Pixee digital signage in actie zien en zelf ervaren? Dat is mogelijk! Kom dan langs bij onze innovation rooms te Beernem. Ze zijn volledig uitgerust zijn met ons Pixee signage-systeem, zodat we aan jou kunnen demonstreren hoe onze software werkt.

Interesse in onze Pixee digital signage software? Aarzel niet en neem snel contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht