Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Connectiviteit is een opportuniteit, geen kost.

Ondernemende vrouw

Gemiddeld bedragen de telecomkosten van een bedrijf vandaag ongeveer 2% van de totale kosten. Dat wordt als heel hoog gepercipieerd, vaak zál het ook om een aanzienlijk bedrag gaan maar hun invloed op de bedrijfsresultaten is veel groter dan die 2% doet vermoeden.

Bedrijven gaan vaak op zoek naar de goedkoopste telecomoplossing. Maar de kosten die ze uitsparen, zijn niet in verhouding tot de impact die ze hebben. Stel dat een bedrijf 10% kan besparen, dan komen de telecomkosten op 1,8% uit. Maar als de connectiviteit dan niet naar behoren werkt, heeft dat een impact die ontelbare keren groter is.
De kost van telecom verdwijnt in het niets in vergelijking met de efficiëntie en de productiviteit dat het bedrijf eruit kan halen. Als er in uw bedrijf zorgeloos gewerkt kan worden en zo meer omzet gehaald wordt, dan is dat véél meer waard dan wat er bespaard kan worden. Een werknemer die elke dag 4 uur online werkt en pakweg 5% tijd verliest door te traag internet, verliest op jaarbasis 50 werkuren. Dan is de investering in sneller internet een complete no-brainer.

Voor bedrijven die de digitalisering omarmen, bestaat de uitdaging erin een stabiele, altijd beschikbare en flexibele connectiviteit te hebben. Connectiviteit is geen kost, maar een opportuniteit.

Goede Connectiviteit doet uw business draaien.

Lees het volledige Connectiviteitsdossier van Telenet Business hier.