De beste telefonie oplossingen voor bedrijven

Op vlak van connectiviteit en communicatie van je bedrijf is een goede zakelijke telefonie cruciaal. Je wilt daarbij een telefoonsysteem dat meegaat met de tijd en voldoende mogelijkheden heeft voor een degelijke zakelijke communicatie. Connectify helpt je de beste optie te vinden binnen de mogelijke telefonie-oplossingen voor bedrijven.

3CX VoIP
3CX VoIP

VoIP-telefonie voor zakelijke communicatie

telefonie oplossingen voor bedrijven

VoIP-telefonie voor zakelijke communicatie

VoIP (Voice over Internet Protocol) wordt steeds meer de standaard voor moderne bedrijfscommunicatie. In plaats van een analoge lijn, bel je via de internetverbinding. Door de extra functionaliteiten aan een aantrekkelijke prijs, wordt al snel duidelijk waarom Voice over IP telefonie de beste optie is voor jouw bedrijf.

Voice over IP vs. vaste telefonie

Wellicht beschikt jouw organisatie al over een goed werkende analoge lijn en vraag je je af waarom het nodig zou zijn om van klassieke telefonie naar VoIP over te schakelen. Als je wilt dat de communicatie van je bedrijf meegaat met de tijd, is het belangrijk om de nodige functionaliteiten te hebben, zoals een eigen telefooncentrale, overzichtelijke keuzemenu's en eenvoudige doorschakelmogelijkheden. Op die manier kan je jouw klanten ook steeds de beste service aanbieden en creëer je een betere communicatieflow binnen jouw organisatie.

Met VoIP-telefonie krijg je al deze mogelijkheden aan een fractie van de kosten van een vaste lijn. Voor zowel binnenlandse als internationale gesprekken komt bellen via het internet goedkoper uit. Daarnaast krijg je ook heel wat andere functies zoals videogesprekken en een naadloze integratie in je huidige systeem.

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen?

Waarom is VoIP nu zo voordelig voor jouw bedrijf? We leggen het even uit:

Geen gedoe met meerdere verbindingen

Nu veel meer werknemers telewerken, wordt steeds meer duidelijk hoe belangrijk het is om een centraal communicatiesysteem te hebben. Wanneer er altijd verschillende verbindingen gebruikt worden, wordt het al snel moeilijk om het overzicht te bewaren. Met één centraal VoIP-systeem blijft iedereen altijd en overal bereikbaar, met de nodige flexibiliteit. Met een intelligent systeem zoals 3CX zie je meteen wie er beschikbaar is of kunnen klanten automatisch doorverbonden worden naar de juiste afdeling.

Volledig veilig

Voor veel mensen lijkt een analoge lijn veiliger omdat mensen op het internet aan je IP-adres zouden geraken. Dit klopt eigenlijk niet; versluiting van de lijn is namelijk beter toe te passen, waardoor een internetverbinding toch veiliger is. Bovendien zorgt Connectify met het 3CX-telefoonsysteem voor een waterdichte beveiliging waar hackers of afluisteraars geen mogelijkheden krijgen om jouw bedrijf aan te vallen. Of het nu in de cloud zit of je een eigen VoIP telefooncentrale hebt, met Connectify als 3CX Titanium Partner zit je compleet zonder zorgen.

Connectify is jouw expert in IT-support. Onzeker over de veiligheid van jouw IT-systemen? Contacteer ons en wij zorgen voor de beste oplossingen voor jouw bedrijf. 

Cloud telefonie

Door het cloud-gebaseerde telefoonsysteem van 3CX kan je alles op elke plaats eenvoudig beheren. Met de gebruiksvriendelijke software kan jouw personeel eenvoudig zelf aanpassingen maken in het systeem. Zo heb je een flexibele oplossing voor de problemen die soms komen kijken bij een klassieke telefooncentrale.

3CX: de beste telefonie-oplossing voor bedrijven

3CX: de beste telefonie-oplossing voor bedrijven

Voor de beste VoIP-functies kiest Connectify voor het 3CX-systeem. Als 3CX Titanium Partner hebben wij de geschikte expertise om een oplossing op maat te vinden die voldoet aan alle behoeften van jouw bedrijf.

Ook digital.com, een onafhankelijke recensent die focust op producten voor ondernemingen, noemt 3CX één van de beste systemen wereldwijd voor zakelijke telefonie.

telefonie oplossingen voor bedrijven

Wat is 3CX?

3CX services

Wat is 3CX?

3CX is een zakelijke telefoniesoftware die gebruikmaakt van een Voice over IP-systeem op basis van open standaarden met Unified Communications-functie. Je zit daardoor niet meer met verschillende netwerken, maar kan alle communicatiemethoden binnen je organisatie op één gecentraliseerde locatie bekijken. In het overzichtelijke softwaresysteem zie je meteen alles: telefoongesprekken, video conference calls, mail, sms …

Dit is niet enkel essentieel voor een efficiënt beheer, maar verhoogt ook het gebruiksgemak voor de werknemers. Iedereen kan in realtime met elkaar samenwerken en gegevens delen en inzien. Geen gedoe meer met tien verschillende apps die moeilijk aan elkaar te verbinden zijn! Voor zowel grote als kleine ondernemingen kan de juiste UC-oplossing de communicatie binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

De mogelijkheden van telefonie via 3CX

De mogelijkheden van telefonie via 3CX

Bij Connectify geloven we in de mogelijkheden van het VoIP-systeem van 3CX. Sinds 2010 zijn we dan ook een vaste partner van 3CX. Daar bovenop zijn we ook Titanium Partner van 3CX, wat voor jou betekent dat je nog meer vruchten kan plukken van de samenwerking met Connectify. We garanderen dat jouw bedrijf het verschil snel zal merken eens je overschakelt naar deze geavanceerde technologie.

Overal verbonden, zelfs thuis

Steeds meer bedrijven ondervinden de voordelen van telewerken, maar er zijn helaas ook nadelen aan verbonden, zoals communicatie en connectie-problemen. Met 3CX ruim je al deze problemen van de baan! Alle werknemers zijn overal verbonden met het centrale systeem, zowel thuis als onderweg. En ondervind je toch een probleem, dan staat Connectify meteen voor je klaar. Zo kan iedereen met een gerust hart vanuit eender welke locatie werken.

Apps voor iOS en Android

De smartphone applicatie van 3CX zorgt ervoor dat elke werknemer kan genieten van de voordelen van de geavanceerde telefoniesoftware. In de app kunnen werknemers gemakkelijk hun status aangeven en oproepen laten doorschakelen naar de juiste persoon. Geen onbelangrijke telefoontjes meer tijdens de lunchpauze. Dat is ook aangenamer voor klanten, die niet constant heen en weer gestuurd moeten worden en meteen bij de juiste persoon belanden.

3CX applicatie - Connectify

Webmeetings en videoconferenties

Geen mailverkeer meer over welke app gebruikt zal worden voor de volgende meeting! Met 3CX plan je gemakkelijk webmeetings en webconferenties, ook voor externe gebruikers. Via de webbrowser kunnen deelnemers inloggen, zonder extra software te moeten installeren. Met de geavanceerde functies van 3CX presenteer je met één klik documenten, laat je een whiteboard verschijnen of verstuur je een enquête.

Oplossingen op maat van jouw bedrijf

Helpdesk Connectify

Oplossingen op maat van jouw bedrijf

Geïnteresseerd in het hoogtechnologische systeem van 3CX? Connectify zorgt ervoor dat de software zonder problemen geïntegreerd wordt in je bestaande bedrijfsstructuur. Contacteer ons en we leggen graag uit welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf.

Integratie

Overschakelen naar een nieuw systeem wordt vaak vermeden omdat het teveel gedoe zou zijn. Met 3CX moet je je hier geen zorgen over maken! We voorzien steeds een uitstekende integratie met bestaande CRM- en ERP-systemen. De flexibele SIP Trunking van 3CX zorgt ervoor dat je telefonie perfect verbonden blijft. Doordat het systeem gewoon via een internetverbinding werkt, zit je ook niet met extra kabels of onnodige abonnementen. Daarbij komen ook nog eens de uitgebreide applicaties voor je smartphone en computer!

Connectiviteit

Heb je een aantal werknemers die telewerken terwijl een ander team altijd op kantoor zit? Connectify heeft de juiste totaaloplossingen voor jouw bedrijf zodat alle teams altijd verbonden blijven, waar hun bureaus zich ook bevinden. Met de software van 3CX heb je snel telefonisch contact of plan je gemakkelijk een webmeeting, allemaal binnen hetzelfde systeem.

3CX services

Schaalbaar

In tegenstelling tot klassieke telefoniesystemen en applicaties groeit 3CX mee met je bedrijf, zonder irritante limieten. Komen er een aantal werknemers bij? Je voegt ze gewoon toe in het systeem en moet geen nieuwe telefoonlijnen of apparaten bijkopen. Hierdoor is een VoIP-systeem ook heel wat flexibeler dan klassieke telefonie-oplossingen, en dat terwijl je geniet van geavanceerdere functies!

Telefonie oplossingen voor bedrijven

Connectify: jouw partner in telefooncommunicatie

Als VoIP- en communicatie-specialist zorgen wij voor een oplossing op maat voor de telecommunicatie van jouw bedrijf. Onze experts denken met jouw bedrijf mee en staan klaar met een breed aanbod aan IT-oplossingen. Geef je werknemers de beste tools om efficiënt te communiceren en hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren!

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan in onze innovation room.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht