Cases

O-Forty kantoorgebouwen IT-partner
 

O-Forty | Global Estate Group

Langs de E40, vlakbij de afrit Oostkamp, ontwikkelde Global Estate Group O-Forty. Dit hypermoderne Business & Meeting Center biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op Research & Development.
Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parkeermogelijkheden en de uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.

O-Forty vond bij Connectify een betrouwbare IT-partner met jaren ervaring voor een stevige, betrouwbare internetverbinding en een tool waarmee schermbeleving kan aangestuurd worden.

Connectify als partner

Connectify verzorgde alle connectiviteit. Van vaste internetlijnen tot stabiele wifinetwerken. Telenet Business biedt hierin een stevige internetverbinding en onbeperkt datavolume.
In de vergaderzalen en algemene ruimtes werd digital signage voorzien waardoor bezoekers met een persoonlijke verwelkoming op de schermen ontvangen worden. 
Ook de tijdsduur van meetings wordt weergegeven op het scherm. Bovendien speelde de monitoring van de schermen een belangrijke rol. Met onze Pixee-oplossing konden we gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit verzekeren.
Verder stonden we steeds klaar voor advies op vlak van audiovisuele oplossingen.

Digital signage bij O-Forty Oostkamp