Cases

Internet en telefonie oplossing bij NSAC
 

NSAC

NSAC heeft op het grondgebied van de luchthaven Oostende-Brugge een nieuwe business terminal geplaatst en Connectify gekozen als centrale en ondersteunende partner.

1.500 vliegbewegingen per jaar

“Het grote voordeel is dat we hier zeker business kunnen genereren”, zegt Erik Vermeersch, samen met Jef De Kinder aan het hoofd van NSAC. “Het is de bedoeling om meer grotere privéjets naar hier te halen. De operationele capaciteiten van de luchthaven enerzijds en de nieuwe NSAC-faciliteiten anderzijds zijn in dat kader belangrijke troeven die we zeker zullen uitspelen op internationale beurzen en in onze rechtstreekse contacten met operatoren. We mikken op zo’n 1.500 bewegingen per jaar en zullen zowel de luchthaven als NSAC heel doelgericht promoten.” De terminal is 857m² groot en beschikt over alle faciliteiten gaande van een VIP-lounge tot kantoorruimtes. 

Activiteiten

Enkele diensten die NSAC zal aanbieden in de nieuwe business terminal zijn ‘ground handling’ (parkeren, diensten aan de grond, red.) voor alle privé- en zakelijke vluchten tot 45,5 ton, catering aan boord, onderhoud van toestellen en helikopters in samenwerking met Gill Aviation. Er wordt ook medische keuring voor piloten aangeboden er kunnen zelfs limousines, auto’s en fietsen gereserveerd worden. 

Bron: hln.be

Erik Vermeersch- General Manager aan het woord

Als single point of contact heeft Connectify hier alles wat betreft IT, Telefonie, camerabewaking en toegangscontrole voorzien.

  • 3CX Telefooncentrale – vaste toestellen/DECT/GSM integratie
  • Security: Firewall
  • Camerabeveiliging: camera’s in de gebouwen en hangar
  • Telenet connectivtieit (SIP en internet)
  • Toegangscontrole voor politie en douane diensten in het gebouw

Het voordeel dat we hier rechtstreeks uithaalden is de verhoogde mobiliteit op vlak van telefonie.

Wat betreft de verkoopbenadering van Pieter Demeyer (Connectify):
Zeer deskundig, technisch onderbouwd en commercieel inzicht wat de klant nodig heeft.

 

North Sea Aviation Center kiest voor mobiele telefonie