About

Connectify Team
VoiceDataSecurityVideo

Welkom bij Connectify

Connectify zet zich in op continue innovatie in technologie om producten en services te bieden die een meerwaarde bieden in de day-to-day werking van onze klanten. Wij connecteren mensen met technologie binnen onze 4 business units: Voice, Video, Data en Security. Onze business strategie is om organisch te groeien door zowel werknemer- als klantentevredenheid.

45medewerkers
2vestigingen
20jaar ervaring

Over ons

Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in IT en communicatie die streven naar vernieuwing en connectiviteit binnen een organisatie.

Digitaal ondernemen zit in een versnelling. Meer en meer bedrijven zijn altijd 'online' en hebben hiervoor de juiste innovatie en connectiviteit nodig. Als erkende Business Partner van Telenet hebben we de mogelijkheid complexe projecten tot een goed einde te brengen en de service te bieden die verwacht wordt.

Met de hoofdzetel te Beernem en servicecenter te Veurne staan we garant voor een snelle service, implementatie en opleiding.

Foto: zaakvoerders Steven Zwaenepoel, Jimmy Kluits en Stefan Danschotter.

Zaakvoerders Connectify- Beernem Veurne

Waar wij voor staan

Connectify hecht veel belang aan service en ondersteuning van de geïmplementeerde oplossingen. Het is ons doel de referentie en vertrouwenspersoon te zijn die een meerwaarde biedt in de dagelijkse werking van onze klanten.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van 45 mederwerkers staan wij dagelijks tot uw dienst.

Professioneel advies op maat

Tijd is van groot belang, ook bij u. Daarom is het essentieel de juiste communicatie en technologieën te gebruiken die ervoor zorgen dat u niet alleen tijd maar ook budget bespaart. Connectify zorgt ervoor dat bedrijven beter communiceren en efficiënter werken waardoor men meer marge heeft. We doen dit via een uitgekiende strategie, ontwikkeling en implementatie. We delen onze kennis over 4 business units waarin connectiviteit centraal staat.
Klantentevredenheid en service is voor ons belangrijk.

We nemen de tijd om naar uw noden te luisteren zodat we een efficiënte oplossing kunnen bieden in de day-to-day werking van uw organisatie.

De waarden van Connectify

Prefered Telenet Business Partner

Samen met Telenet Business vormen we een sterk team.

Het Telenet Business portfolio voor ondernemers in combinatie met onze eigen ICT-ontwikkelingen staat garant voor een toekomstgerichte en betrouwbare one-stop-shop oplossing voor uw onderneming. Persoonlijk advies op maat van uw behoeftes en dit wanneer het voor u het beste past!

  • Samen bouwen we een op maat gemaakte oplossing voor uw zaak.
  • Samen ondersteunen we u snel en doeltreffend, met kennis van de markt.
  • Onze gezamelijke expertise is toekomstgericht en innovatief.
Telenet Business