Connectify: jouw 3CX VoIP provider!

Het 3CX phone system is dé oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een professionele VoIP-provider en 3CX software. De beste provider van zo’n 3CX phone system, dat is Connectify! Naast de 3CX VoIP software zelf, bieden wij jou een supporting management console,  alle ondersteuning die je maar nodig hebt en de beste klantenservice! Ontdek hier alle voordelen van Connectify als jouw dedicated 3CX VoIP provider.

3CX VoIP providers
3CX VoIP providers

Wat is 3CX VoIP?

Je eigen telefooncentrale!

3CX VoIP providers

Wat is 3CX?

Je eigen telefooncentrale!

VoIP-telefonie, wat staat voor Voice over Internet Protocol, is de toekomst van elk telefoniesysteem. Als je VoIP gebruikt, loopt je telefonie niet langer via een klassieke telefoonkabel, maar via je internetverbinding. Dat brengt heel wat voordelen met zich mee: een zeer heldere audiokwaliteit, tientallen bijkomende functionaliteiten en je eigen telefooncentrale: een management console!

Unified Communications

3CX VoIP providers

Unified Communications

VoIP werkt met Unified Communications (UC) functies, waardoor het aantal toestellen in je netwerk en de methodes van communicaties, veel groter wordt. Met VoIP communiceer je dus niet alleen via de telefoon, maar ook met chat, sms, fax, en zelfs webconferenties! Door UC kunnen medewerkers alle nodige bestanden en informatie gemakkelijk met elkaar delen en in real time met elkaar samenwerken, omdat iedereen op hetzelfde netwerk zit. Op deze manier ontstaat er dus een overzichtelijk systeem voor jouw hele bedrijf.

Meer weten over Unified Communications?

The 3CX phone system: til je VoIP naar een hoger niveau

The 3CX phone system: til je VoIP naar een hoger niveau 

Als a supported VoIP provider kiezen we bij Connectify resoluut voor het 3CX phone system, omdat het jouw zakelijke telefonie daadwerkelijk naar een hoger niveau tilt. Naast de functies die VoIP al biedt, krijg je met 3CX ook de volgende mogelijkheden: video conferencing, automatische doorschakelmogelijkheden, een virtuele receptionist en nog veel meer!

Al deze zaken beheer je gemakkelijk vanop elke locatie via één centraal systeem: the 3CX Web Client. Dit programma is beschikbaar op elk besturingssysteem, en maakt het beheren van the 3CX network voor je managers een pak eenvoudiger.

Ontdek hier alle mogelijke features van 3CX met Connectify, jouw VoIP provider!

3CX België

Jouw allround partner in telefonie

Bij Connectify denken we altijd mee met jouw bedrijf, zodat alle partijen steeds de service krijgen die nodig is. Met onze jarenlange ervaring in communicatie en connectiviteit, weten wij wat de beste oplossingen zijn voor kwalitatieve digitalisering. Wie een allround provider voor 3CX VoIP zoekt, moet bij Connectify zijn; niet alleen door onze allround expertise, maar ook door onze toegewijde klantendienst zal je altijd bij ons terecht kunnen met vragen of voor IT-support, tot lang na de installatie!

Benieuwd naar hoe andere mensen ons als partner ervaren? Bekijk onze referenties hier!

Onze 3CX VoIP-services

Onze 3CX VoIP-services

Wil je weten welke 3CX-services je precies zal krijgen met Connectify als provider? Ontdek het hier! Wij staan klaar voor jouw bedrijf met de volgende diensten:

3CX VoIP

Installatie en configuratie

Maak je geen zorgen over de installatie van onze 3CX VoIP software, want dat regelt Connectify voor jou. Daarna helpen we je ook met de configuratie van alle instellingen, zodat alles precies getuned is zoals jij het wil. Natuurlijk nemen we ook de tijd om every step of the way alles duidelijk uit te leggen, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan!

Beheer en support

Aangezien we als IT-specialist actief zijn in verschillende sectoren, is onze software ook schaalbaar voor elke bedrijfsgrootte en elke sector! We zetten telkens de juiste technologie in voor de juiste organisatie, waardoor je steeds precies krijgt wat je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld plots beslist om je onderneming uit te breiden, bieden wij alle nodige support: we zorgen ervoor dat je dezelfde en nieuwe toestellen kan gebruiken, en indien nodig op andere locaties verbonden kan worden met je bestaande 3CX netwerk.

Heb je toch een probleem, of heb je gewoon advies nodig? Als provider is Connectify altijd voor jou beschikbaar!

Dedicated servers

3CX VoIP providers

Dedicated servers

Maak je je zorgen over de prijzen van vaak peperdure servers? Bij Connectify heb je de mogelijkheid om te kiezen voor dedicated server hosting, wat dezelfde kwaliteit en veiligheid biedt voor een pak minder geld! Als je op zoek bent naar een passende server binnen jouw budget is dit dé oplossing, zeker als kleinere onderneming. Ook dit regelen wij als provider volledig naar jouw wensen, in samenwerking met jou! Zo kan je ons bij elke stap laten weten wat je precies nodig hebt; meer RAM of een sterkere GPU? Komt voor de bakker!

Extra services voor elke sector

Naast telefonie-services biedt Connectify ook tal van oplossingen voor de commerciële sector en horecasector. Op zoek naar een informatiekiosk voor je lobby, of naar kwalitatief beeldbellen in de zorg? Met Pixee en Tellie helpen we jou verder!

Connectify is een 3CX Titanium Partner

3CX Partner

Connectify is een 3CX Titanium Partner

Al sinds 2010 is Connectify een vaste 3CX Titanium partner. Door onze langdurige samenwerking met 3CX kunnen we jouw bedrijf dus de allerbeste service en expertise aanbieden! Door de oneindige geavanceerde functies, gebruiksvriendelijke technologieën en gerichte klantendienst is de combinatie van 3CX en Connectify als VoIP providers dé oplossing voor een VoIP-systeem in jouw bedrijf.

Volgens digital.com, één van de belangrijkste recensenten van bedrijfsproducten, is 3CX één van de beste systemen wereldwijd voor zakelijke telefonie!

Dé provider voor kwaliteit en innovatie: Connectify!

Zin gekregen om het telefonienetwerk van jouw onderneming een digitale upgrade te geven? De match van 3CX en Connectify als VoIP providers is uitstekend voor elk bedrijf, uit elke sector! Onze specialisten en die van 3CX zorgen voor een vlekkeloze installatie en hulp bij de configuratie van instellingen, zodat je personeel meteen aan de slag kan. Contacteer ons vandaag nog!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht