3CX video conference software: de beste oplossing voor je interne en externe communicatie

Wie tijdens een pandemie al eens webmeetings heeft moeten voeren, kent ongetwijfeld uitspraken zoals “Kunnen jullie me horen?” of “Zien jullie mijn scherm?”. Spreken tegen lege, zwarte icoontjes is je dan ook wel bekend. Klungelen met zulke inefficiënte systemen is eindelijk gedaan met de zakelijke 3CX-telefoniesoftware. Dankzij de 3CX video conference software van Connectify wordt videoconferenties organiseren a piece of cake!

Wat is 3CX? 

3cx video conference

Wat is 3CX? 

Een vorm van VoIP-telefonie

3CX is een all-round oplossing voor bedrijven op zoek naar een betrouwbaar en eenvoudig telefoonsysteem. Het is namelijk een vorm van VoIP (Voice over Internet Protocol), wat oneindig veel mogelijkheden biedt op vlak van interne en externe communicatie voor jouw bedrijf. Je telefoontoestel is niet meer aangesloten op een klassiek telefoonnetwerk, maar op je computernetwerk. Zo kan je dus heel makkelijk spraakoproepen voeren en via 3CX video conferencing organiseren, zonder de gebruikelijke belemmeringen.

The benefits of face-to-face communication

Unified Communications (UC)

VoIP, en dus ook 3CX, werkt op basis van open standaarden met Unified Communications-functies. Door deze UC-functies komen alle manieren van communicatie in je bedrijf in één overzichtelijk softwaresysteem terecht. Zo kan je al je telefoongesprekken, video conference calls, instant messaging, e-mail, sms’jes, fax, en voicemails eenvoudig beheren.

Voordelen van UC

Omdat alles via de cloud verloopt, kunnen je werknemers nu tijdens hun 3CX webmeeting alle nodige gegevens delen en inzien. Dat zorgt ervoor dat ze efficiënt met elkaar samenwerken in realtime en face-to-face, ongeacht welk apparaat ze gebruiken en ongeacht de grootte van je onderneming. Met UC til je je bedrijf en dagelijke video conference naar een hoger niveau.

Gebruik je al systemen om informatie te delen en coördineren binnen je bedrijf, zoals CRM en ERP? Deze kunnen vanzelfsprekend ook geïntegreerd worden met de 3CX-technologie.

Ontdek alle voordelen van de 3CX services van Connectify.

Keep it easy

Online business meeting

Keep it easy

3CX maakt niet alleen jouw werk als ondernemer simpeler, maar het vereenvoudigt ook het werk van je werknemers en mensen buiten je bedrijf. Organiseer je een grote video conference, waar verschillende bedrijven en organisaties aan deelnemen? Dan hoeven zij geen extra software te installeren om te participeren aan jouw conferentie. Met de “invite people”-button kunnen ze gewoonweg inloggen via hun favoriete webbrowser. Het is dus heel simpel: just enjoy the benefits of a 3CX video conference!

Advanced settings for your video conference

Zoals we na enkele lockdowns nu wel beseffen, is online vergaderen of presenteren vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Zorgen dat je duidelijk in beeld bent en je microfoon fatsoenlijk werkt, dat je scherm gedeeld wordt en je tegelijkertijd mogelijke vragen van het publiek via chat kan beantwoorden… Het is allemaal nogal veel tegelijk.

De 3CX video conferencing maakt alle functies die je nodig zou hebben beschikbaar voor snel en gericht gebruik. Zo kan je met één druk op de knop externe schermen bekijken, documenten delen, presenteren met een whiteboard, chatten en enquêtes houden.

The screen: a simple layout

The screen: a simple layout

Maak je je zorgen over een al te ingewikkeld programma? Dat is niet nodig, want de 3CX software is zo ontworpen dat zelfs een leek het zou kunnen gebruiken. Mocht je toch een probleem hebben dat je zelf wil oplossen, kan je altijd meer informatie krijgen over meeting moderation and settings van de experts bij Connectify.

3CX services

3CX video conferencing app: boost productivity and efficiency

3cx video conference

3CX video conferencing app: boost productivity and efficiency

Moet je snel een video conference bijwonen, maar heb je alleen je telefoon op zak? Geen probleem, want met de 3CX video conferencing app kan je zelfs via je telefoon gemakkelijk de video conference bijwonen. Op deze manier boost je ook productiviteit en efficiëntie in jouw bedrijf en vergemakkelijk je remote work!

“Try reconnecting your webcam”

Technische problemen tijdens een video conference zijn alomtegenwoordig. Je webcam werkt plots niet meer, je krijgt een “blocking the webcam”-popup, de “add participants”-knop doet het niet, of the attendees list blijkt niet compleet. Voor jou én je collega's is dit natuurlijk immens vervelend. Gelukkig worden deze problemen volledig van de kaart geveegd in een 3CX video conference.

Please follow these steps, just click the button!

3CX services

Please follow these steps, just click the button!

Conferenties organiseren was nog nooit zo makkelijk met de 3CX video conference software. Open gewoon the web client van 3CX en volg de stappen: klik op de “create meeting”- of “schedule conference”-knop, en er zal een venster openen waarin je een meeting kan plannen.

Als je Outlook (online or desktop) gebruikt, kan je ook kiezen om een kalenderbestand te downloaden. Als je hiervoor kiest, zal “.ics file will download” getoond worden. Enkel nog the conference details specificeren, en je bent klaar!

Connectify: 3CX Titanium Partner

Volgens digital.com, een van de grootste recensenten van producten voor bedrijven, is 3CX één van de beste systemen wereldwijd voor zakelijke telefonie. Daarom kiezen we bij Connectify kordaat voor de 3CX video-oplossing als het beste antwoord op al onze telefonie-vraagstukken.

Sinds 2010 zijn wij dan ook Titanium 
partner van 3CX. Connectify kan je dus garanderen dat onze geavanceerde technologie ervoor zal zorgen dat jouw 3CX video conference elke dag van een leien dakje zal verlopen.

Ben je geïnteresseerd in de 3CX-technologie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht