Je eigen 3CX digital receptionist met Connectify!

Het 3CX digitale telefoniesysteem is dé oplossing voor alle interne en externe communicatie in jouw bedrijf. Naast functies zoals webmeetings, instant messaging, e-mail, en een eigen telefooncentrale, krijg je met 3CX ook een eigen digital receptionist. Connectify is dé partner in 3CX. Lees hier meer over the 3CX telefoonsysteem en je digital receptionist!

3cx digital receptionist
3cx digital receptionist

Wat is 3CX?

Wat is 3CX?

Wat is 3CX?

3CX is een soort VoIP-telefoonsysteem (wat staat voor Voice over Internet Protocol) dat telefonie levert op basis van open standaarden met Unified Communications-functies. Het is dus een totaaloplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar allround telefonie in hun bedrijf. Interne en externe communicatie zijn beide mogelijk via 3CX. Al je informatie komt mooi samen in één duidelijk systeem.

Unified Communications

3CX werkt op basis van Unified Communications. Dat houdt in dat alle gegevens in het systeem beschikbaar staan voor alle medewerkers van je bedrijf. Alle manieren van communicatie worden gecentraliseerd op één locatie. Gebruikers van het systeem kunnen dus alle gegevens delen en inzien, en in real time met elkaar samenwerken.

3CX is geschikt voor elke sector en bedrijfsgrootte, en voldoet aan al jouw wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties, tegen de scherpste prijs.

Naast webmeetings, callcenterfuncties, verscheidene communicatiemethodes en andere geavanceerde functies, heb je met 3CX bij Connectify dus ook toegang tot een eigen digital receptionist. Lees hier meer over het instellen en gebruiken van je receptionist!

A digital receptionist with the 3CX phone system

3cx receptionist

Een digitale receptionist met het 3CX telefoniesysteem

Getting started!

De 3CX digitale receptionist kan op allerlei verschillende manieren gebruikt en ingesteld worden. Er zijn vele opties: de receptionist kan telefoontjes automatisch beantwoorden en de beller naar de juiste persoon doorverbinden. Ook kunnen er aan de beller menu opties getoond worden, waarbij ze een cijfers moeten kiezen met een IVR (Interactive Voice Response).

Verder kan je je digital receptionist ook configureren met an extension number, zodat bepaalde receptionisten instaan voor bepaalde bellers, en dit voor een bepaald moment van de dag. Hiermee is het dus jouw keuze welke receptionist wanneer in actie is!

Via de receptionist kan je elk belangrijk telefoonnummer in een duidelijk overzicht opslaan, en zo ook dus alle nummers bij naam filteren.

Wil je zeker toegang hebben tot instellingen en opties die je toelaten om niet gebeld te worden buiten de werkuren? Via de receptionist services is dit ook in één klik geklaard.

Telewerk nog nooit zo makkelijk met 3CX!

Telewerk nog nooit zo makkelijk met 3CX!

Vandaag de dag is telewerk het nieuwe normaal geworden. Voor mensen die elke dag van thuis uit werken, is het absoluut essentieel om even efficiënt te kunnen blijven communiceren met collega’s; net hetzelfde als op kantoor.

Om deze reden is 3CX, met de beschikbare digitale receptioniste, een ideale oplossing voor thuiswerkers. De receptioniste kan namelijk ook op afstand mensen doorverbinden naar de juiste medewerkers, zolang je maar verbonden blijft met het netwerk.
3cx digital receptionist

3CX: software en voordelen

3CX software

3CX: software en voordelen

Het 3CX-systeem geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig gesprekken te voeren en te communiceren via VoIP; lokaal of in de cloud. Omdat de er tegenwoordig in alle bedrijven vaak al een internetverbinding aanwezig is over ethernet, WiFi of 4G, moet je geen nieuwe kabels of extra hardware installeren om van 3CX en de digitale receptionist gebruik te maken.

Voordelen van VoIP:

Scherpe prijs

VoIP is goedkoper dan klassieke telefoniesystemen. De 3CX VoIP-software wordt rechtstreeks geïnstalleerd op je bestaande internetverbindingen, waardoor de kosten beperkt zijn tot enkel de software.

Bereikbaar, waar en wanneer je maar wil

VoIP en 3CX zorgen ervoor dat je kan telefoneren waar je wil, wanneer je maar wil! Je hebt alleen maar een internetverbinding nodig, en de 3CX software van Connectify regelt de rest! 

Connectify, Titanium 3CX-partner

Connectify kiest resoluut voor het VoIP-systeem van 3CX vanwege de geavanceerde functies, het eenvoudige beheer en de aantrekkelijke prijzen. We verzorgen al meer dan 20 jaar netwerken en servers en zijn sinds 2010 een vaste partner van 3CX. In samenwerking met 3CX garanderen we jouw bedrijf een uitstekende service en expertise.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis demo!

Simpelweg: up your game met de digitale receptionist bij Connectify!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht