3CX Services: de voordelen voor jouw bedrijf

Elk goed draaiend bedrijf weet dat een efficiënte interne en externe communicatie essentieel is om efficiënt en goed te werken. Het gaat daar niet enkel om interne communicatie met je personeel, maar ook om het contact met de klanten. Met het 3CX telefoonsysteem geef je een kwalitatieve upgrade aan je bedrijf, voor een aantrekkelijke prijs! Connectify is jouw partner voor de beste 3CX services. Ontdek alle voordelen voor jouw bedrijf.

3CX services
3CX services

Alle voordelen op een rij

Voordelen 3CX

Alle voordelen op een rij

Geïnteresseerd in een upgrade van je zakelijke telefonie? We leggen even uit waarom 3CX de beste optie is voor jouw bedrijf.

1. Volledige controle over jouw 3CX telefoonsysteem

Met een 3CX phone system krijg je zelf volledig de controle over alle instellingen. Het beheren van het VoIP-telefoonsysteem blijft dan in-house. Je moet bij problemen of aanpassingen dus niet telkens aan de lijn hangen met een externe provider. Je voert de configuratie namelijk eenvoudig zelf uit vanop een centrale locatie.

Je hebt zelfs geen aparte software nodig voor het beheer van je 3CX telefoonsysteem. Met de 3CX Web Client configureer je vanuit elke webbrowser de instellingen voor jouw organisatie.

2. Maak gebruik van the cloud met VoIP

VoIP (Voice over Internet Protocol) is een type phone systems dat via een normale internetverbinding loopt. Geen gesukkel meer met aparte telefoonkabels, want alles kan gewoon via de cloud! Hierdoor verloopt de telefonie ook veel vlotter, aangezien datapakketten sneller via IP-verbindingen verstuurd worden dan via analoge telefonie.

Met VoIP wordt je telefoniesysteem ook gemakkelijk op cloud servers beheerd. Dit bespaart heel wat plaats in je bedrijf, aangezien je zelf geen specifieke hardware moet bewaren.

3. Een breed aanbod aan communicatie-middelen

Door de internetverbinding van een VoIP-systeem krijg je heel wat extra features, die je toelaten zo vlot mogelijk te communiceren. Zo kan je met 3CX ook gemakkelijk de volgende middelen gebruiken:

 • Instant messaging

 • E-mail beheren

 • Videoconferenties

 • Gewone audiogesprekken, met een betere audiokwaliteit

 • Doorschakelen op basis van status (bezet, aanwezig, lunch…)

 • Documenten versturen

En dat allemaal in hetzelfde systeem! Zo verlies je nooit belangrijke informatie in een chaos van verschillende programma's.

4. Steeds verbonden, op alle mobiele apparaten

3CX kan op elke mobiele hardware geïnstalleerd worden. Met bijbehorende apps blijft iedereen verbonden met het centrale systeem, gewoon via hun eigen smartphone. Ook handiger voor je personeel, want zij kunnen alle belangrijke communicatie op 1 platform bekijken!

Steeds meer werknemers en werkgevers ontdekken ook de voordelen van telewerken. Met een systeem zoals 3CX elimineer je ook het meest voorkomende nadeel van telewerken: moeilijke communicatie op afstand. Werknemers kunnen in het VoIP-telefoonsysteem gemakkelijk hun status aanduiden, videoconferenties houden en met iedereen in contact blijven.

Onze 3CX-services

3CX Partner

Onze 3CX-services

Bij Connectify zit je aan het juiste adres voor de allerbeste 3CX-services. Wij staan voor jouw onderneming klaar met de volgende services:

1.

Installatie en configuratie

We installeren alle nodige software en helpen je bij het configureren van de instellingen. Daarbij nemen we ook tijd om alles uit te leggen, zodat je daarna zelfstandig aanpassingen kan maken waar nodig.

2.

Beheer en support 

De software van 3CX is schaalbaar voor elke bedrijfsgrootte en sector. Als je onderneming dus ineens enorm uitbreidt, kan je gemakkelijk dezelfde apparaten blijven gebruiken. Is er toch ergens een probleem of heb je raad nodig over hoe je zo efficiënt mogelijk het systeem beheert? Connectify blijft voor jou beschikbaar met een uitstekende klantenservice!

3.

Dedicated servers

Wil je geen peperdure server aanschaffen voor je bedrijf? Dan kan je bij Connectify kiezen voor dedicated server hosting. Dezelfde veiligheid en kwaliteit, voor minder geld! Zeker voor kleinere ondernemingen is dit een zeer kostenefficiënte optie. Zo'n dedicated server wordt ook volledig ingesteld naar jouw noden. Meer RAM nodig of betere CPU? We bekijken het allemaal samen met jou!

Nieuwsgierig naar wat we nog voor jouw bedrijf kunnen doen? Ontdek al onze IT services.

De aanpak van Connectify

De aanpak van Connectify

Met onze jarenlange ervaring in IT-support en cybersecurity, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd het juiste advies krijgt en een oplossing die volledig beantwoordt aan jouw wensen en noden.

3CX aanpak

3CX Titanium Partner

3CX Titanium Partner

Als 3CX Titanium Partner hebben wij de nodige ervaring om jou de beste dienstverlening te garanderen. Onze VoIP-experts kunnen je exact begeleiden zodat het 3CX phone system volledig in je communicatie geïntegreerd wordt.

Niet enkel wij geloven in de kwaliteit van 3CX. Ook digital.com, een onafhankelijke recensent die focust op professionele technologie, zegt dat 3CX wereldwijd één van de beste systemen is voor professionele telefonie.

Allround IT service

3CX services

Allround IT service

Bij Connectify zorgen we voor allround oplossingen waarbij we je hele IT-infrastructuur optimaliseren. Bij onze IT-services letten we op een vlotte connectiviteit, uitstekende technologie en de beste middelen voor cybersecurity. Zo blijft jouw gehele systeem altijd beschermd tegen cyberaanvallen.

Met onze jarenlange expertise in verschillende sectoren geven we telkens advies op maat. Geen one size fits all, maar een precieze aanpak voor jouw bedrijf. Daarnaast hoort een uitstekende customer support ook bij onze IT-services. Een goede samenwerking is namelijk essentieel voor een duurzame digitalisering.

Neem contact met ons op en vraag een gratis 3CX audit aan!

Weet je graag op voorhand wat de exacte pijnpunten en mogelijke risico's zijn binnen je huidige IT-infrastructuur? Vraag dan een gratis IT-audit aan. We analyseren de volledige IT-structuur van jouw bedrijf. Op basis van die analyse kunnen we gericht oplossingen voorstellen.

 • Reeds 20+ bedrijven gingen je al voor!
CONNECTIFY

Optimalisatie op elk niveau, aan aantrekkelijke prijzen

Bij Connectify geloven we dat de juiste technologie niet peperduur moet zijn. We volgen dus altijd jouw budget en kijken daarbinnen wat de beste opties zijn voor je bedrijf. Daarbij optimaliseren we alle systemen zodat je altijd met professionele software en technologie kan werken. Goed voor je interne communicatie én goed voor je cliënteel.

Connectify: Kiezen voor kwaliteit en innovatie

Zin om je zakelijke communicatie te optimaliseren? Connectify helpt je met een allround oplossing, met een oog voor kwaliteit en innovatie. Dat allemaal met uitstekende IT support en een aantrekkelijke prijs! Vraag vandaag nog een gratis demo aan en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht