3CX België: Connectify helpt je met de beste telefonie

Ben je een Belgisch bedrijf dat nood heeft aan de allerbeste telefonie-oplossing?  Zoek je een lokale 3CX provider die je de juiste IT-support kan garanderen? Connectify is jouw lokale IT-expert in België die je bedrijf een digitale upgrade geeft. Ontdek hier alles over 3CX voor Belgische bedrijven en onze allround aanpak voor een IT oplossing op maat!

3CX België
3CX België

3CX: wat is dat?

3CX België

3CX: wat is dat?

3CX is een VoIP-telefoonsysteem (Voice over Internet Protocol), waarmee je telefoneert via het internet. Door de geavanceerde functies en hoog gebruiksgemak, vormt 3CX de geschikte telefonie-oplossing voor elke bedrijfsgrootte en elke sector. Van mobiliteit tot automatische callcenterfuncties en zelfs remote coworking zonder problemen. En dat tegen een fractie van de kosten!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Lees verder om te ontdekken waarom dit wel mogelijk is bij Connectify!

Waarom kiezen voor Connectify?

3CX België

Waarom kiezen voor Connectify?

Je hebt natuurlijk niet enkel de juiste software nodig, maar ook de juiste IT-partner die met jouw bedrijf of onderneming meedenkt. Bij Connectify stellen we altijd de vraag: welke technologie kan jou, jouw personeel én jouw klanten waardevol ondersteunen in het dagelijkse leven?

Dat doen we met de volgende tools:

Allround aanpak

Bij Connectify praten we je nooit zomaar software, hardware of andere IT-oplossingen aan die je eigenlijk niet nodig hebt. We gaan voor een allround aanpak, waarbij we precies in kaart brengen wat de noden en wensen zijn en wat de meest kwalitatieve en efficiënte oplossingen zijn. Zit je digital signage al goed, maar heeft je telefonie gewoon een upgrade nodig? Prima! Of zit je met een groter probleem dat je niet goed kan oplossen?

De IT-experts van Connectify bekijken wat jouw bedrijf of zaak nodig heeft op vlak van communicatie, veiligheid en technologie.

Jarenlange expertise

We denken niet dat onze oplossingen voor jou kan werken, we weten dat onze oplossingen perfect zijn voor jouw bedrijf. Dat komt door onze jarenlange expertise in tal van sectoren en ondernemingen, elk met andere noden, hun eigen IT-infrastructuur en budget. Daardoor weten we ook al goed wat wel of niet voor wie werkt. We letten daarbij ook op kwalitatief materiaal dat lang meegaat en met jouw bedrijf meegroeit. 

Tal van tevreden klanten gingen jou al voor. Lees hun verhalen op onze website.

3CX Titanium Partner

Door onze specifieke aanpak en expertise, zijn we al jaren trouwe Titanium Partner van 3CX. Hierdoor kennen we ook alle geheimen van 3CX en kunnen we jou de beste IT-support garanderen op vlak van zakelijke telefonie en communicatie. 

Klaar om jouw interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor Connectify als jouw Belgische 3CX partner.

De voordelen van VoIP voor jouw bedrijf

De voordelen van VoIP voor jouw bedrijf

Als je als bedrijf een goede communicatie wilt garanderen voor je personeel én je klanten, dan investeer je best in een VoIP-systeem, zoals 3CX. Niet enkel is dat nu de nieuwe zakelijke standaard, het heeft ook heel wat voordelen, zoals een grote bereikbaarheid en Unified Communications.

Gewoon via je internetverbinding

Het grote verschil tussen VoIP en traditionele telefonie is dat VoIP gewoon via een (bestaande) internetverbinding kan verlopen. Dit is niet alleen heel wat praktischer dan verschillende verbindingen, het valt over het algemeen wel eens goedkoper uit. Bovendien geniet je ook van heel wat extra functies, zoals een virtuele receptionist, wachtrijen, voicemail naar e-mail of tekst en zelfs video calls!

Unified Communications (UC)

Met Unified Communications (UC) breng je al je verschillende communicatiekanalen samen in één overzichtelijke user interface. Denk dan aan realtime meldingen, sms-berichten, bellen, gegevens delen en nog meer. Zo moet je niet steeds schakelen tussen verschillende programma's en toestellen, maar kan alles via een centraal systeem beheerd worden. Met UC zorg je ook dat je personeel gemakkelijk bestanden en informatie kan delen met elkaar, via het communicatiekanaal dat zij verkiezen: chat, sms, mail… er zijn heel wat mogelijkheden!!

Altijd en overal bereikbaar

Steeds meer willen werknemers in België hybride kunnen werken. Een dag of twee telewerken, voor de rest op het bureau werken, wat uren inhalen in het weekend… Je wilt dan natuurlijk dat collega's elkaar altijd kunnen bereiken en makkelijk kunnen samenwerken. Via een VoIP-systeem kan je voor geautomatiseerde routing zorgen, waarbij het systeem zelf slim kan doorschakelen. Daarnaast stel je makkelijk statussen in die de beschikbaarheid in het systeem tonen. Zo is iedereen altijd en overal bereikbaar, maar kunnen ze ook gerust hun lunch eten in de middag.

3CX België

3CX: de beste VoIP-software

Nood aan de beste VoIP-software met Unified Communications en tal van andere belangrijke functies? 3CX is het allerbeste VoIP-systeem voor jouw bedrijf. Daarbij moet je ons niet zomaar op ons woord geloven. 3CX werd door SoftwareSuggest genoemd als "Best Software 2021".

Makkelijk te beheren via de 3CX Web Client

Bang dat het 3CX-systeem te moeilijk om te beheren is? Maak je geen zorgen: het is één van de simpelste systemen om te gebruiken, zonder aan noodzakelijke functies in te boeten. Zo kan je jouw 3CX-telefoniesysteem makkelijk beheren via de 3CX Web Client.

Webmeetings

Webmeetings zijn onmisbaar bij een uitstekende interne en externe communicatie. Er zijn verschillende situaties waarbij kwalitatieve webmeetings noodzakelijk zijn om iedereen up-to-date te houden: een bedrijf met meerdere locaties, een team met teleworkers, een meeting met een internationale klant… 

Toon gegevens, slides en presenteer en vergader met de beste kwaliteit voor zowel audio en video met 3CX. Externe klanten kunnen met het 3CX-systeem ook gemakkelijk inbellen, zonder dat ze nieuwe software moeten downloaden!

Geavanceerde callcenter-functies

Bij een modern bedrijf hoort ook moderne communicatie. Met het 3CX-telefoniesysteem krijg je geavanceerde callcenterfuncties, zoals een automatisch kiesmenu, IVR (Interactive Voice Response), automatische doorschakeling op basis van tijd, type klant en beschikbaarheid van collega's.

Je krijgt er dus eigenlijk een receptionist bij! Dit is ook handig als je al onthaalmedewerkers hebt. Zij krijgen er gewoon een slimme collega bij die de oproepen al kan verdelen naargelang drukte, tijd en beschikbaarheid. Zo staat een klant nooit onnodig lang in de wachtrij.

Lees meer over de 3CX digital receptionist.

Connectify: jouw persoonlijke 3CX provider

Klaar om de interne en externe communicatie van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Connectify is jouw persoonlijke 3CX provider in België. Met onze jarenlange expertise en oog voor innovatie zorgen we voor een allround oplossing voor jouw bedrijf.

Nieuwsgierig naar welke technologie wij nog hebben? Kom onze innovation rooms bezoeken in Beernem en zie de technologie in actie!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht