Connectify: jouw 3CX partner in België!

Het systeem van 3CX is dé oplossing voor al jouw zakelijke telefonie. Als 3CX Titanium Partner is Connectify de beste optie voor de installatie en het beheer van de 3CX software. Ontdek de voordelen van een samenwerking met Connectify.

3CX Partner
3CX Partner

Onze troeven

3CX Partner

Onze troeven

Bij Connectify geloven wij dat een goede service essentieel is voor bedrijven om niet enkel de juiste technologie te hebben, maar ze ook goed in te kunnen zetten. Zo helpen wij niet enkel met de installatie, maar maken we samen met jouw organisatie een plan op dat een echte allround totaaloplossing is.

De beste expertise en service voor jouw bedrijf

Connectify denkt altijd mee met jouw bedrijf. We hebben jarenlange ervaring in kwalitatieve digitalisering en zorgen voor de beste professionele oplossingen voor communicatie en connectiviteit in jouw organisatie. Daarbij hoort ook een uitstekende klantenservice, zodat je ook na installatie ook steeds op ons kunt beroepen voor beheer of IT-support.

We laten ook graag andere mensen aan het woord! Bekijk onze referenties en ontdek het verschil dat andere bedrijven al hebben mogen ervaren.

Ervaring in verschillende sectoren

3CX Specialist

Ervaring in verschillende sectoren

Als IT-specialist zijn we actief in verschillende sectoren, waarbij we telkens de juiste technologie inzetten voor de juiste organisatie. Geen onnodige aankopen, maar duurzame digitalisering waar je nog jaren het voordeel van zal merken. 

Zo hebben wij naast de goede communicatie van 3CX ook de Pixee-informatiekiosken voor de commerciële sector en de hotelsector. Of wat dacht je van eenvoudig televisiekijken en beeldbellen met Tellie IPTV? Voor elke sector vinden wij de juiste IT-oplossing.

Het totaalplaatje

Heb je een specifiek probleem dat je maar niet opgelost krijgt in je organisatie? Connectify gaat dieper dan de oppervlakte en kijkt naar het totaalplaatje van je IT-infrastructuur. Zo vinden wij een gebruiksvriendelijke oplossing, die ook nog eens kostenefficiënt is! Geen tienduizenden apps, maar centrale systemen die gemakkelijk te beheren en onderhouden zijn.

Ontdek alle oplossingen die Connectify te bieden heeft.

3CX Phone System

3CX web client

3CX Phone System

Als 3CX partner kiezen wij resoluut voor het systeem van 3CX. Met tal van mogelijkheden, aan een lage prijs, is dit systeem dé oplossing voor jouw zakelijke communicatie.

Jouw eigen VoIP-telefooncentrale

VoIP-telefonie (Voice over Internet Protocol) is de toekomst van professionele communicatie. Met VoIP werk je niet meer met een klassieke telefoonkabel, maar laat je je telefonie via het internet verlopen. Dit zorgt voor een heldere audio-kwaliteit en heel wat extra functionaliteiten, zoals je eigen telefooncentrale!

Doordat VoIP werkt met Unified Communications (UC) kan je met meer dan enkel je telefoon communiceren: ook chat, e-mail, sms, fax en zelfs webconferenties zijn beschikbaar via VoIP. Door UC worden deze tools met elkaar verenigd, en kunnen collega’s in real time met elkaar samenwerken.

De voordelen van 3CX

3CX web client

De voordelen van 3CX

De 3CX Phone System-software brengt je zakelijke telefonie naar een hoger niveau. Je krijgt heel wat extra functies, zoals video conferencing, automatische doorschakelmogelijkheden en een virtuele receptionist. De software is gemakkelijk te gebruiken op elk besturingssysteem. Via de 3CX Web Client beheer je vanop één plaats meteen alle instellingen en communicatie van je bedrijf.

Ontdek alle features van 3CX.

Overal bereikbaar

Met de opkomst van telewerk, wordt het steeds belangrijker dat iedereen overal bereikbaar is. Daarbij is klassieke telefonie geen handige oplossing. Het doorschakelen naar een gsm-nummer is vaak omslachtig en er kan geen status worden ingesteld, waardoor gesprekken dus vaak onbeantwoord blijven.

Met de 3CX-software kunnen gebruikers eenvoudig in contact blijven met het team en klanten, waar ze ook zitten. Zitten ze even in een belangrijke meeting? Dan zetten ze hun status op "bezet" en zal het 3CX-systeem zelf intelligent doorschakelen naar een beschikbare collega. Manueel doorverbinden via een receptionist is dus niet meer nodig, maar blijft natuurlijk wel nog mogelijk via de web client.

Samenwerken met video conferencing

Voor teams die op verschillende kantoren zitten of waarvan een aantal werknemers vaak telewerken zijn video meetings essentieel voor de interne communicatie. Met 3CX plan je gemakkelijk een video conferencing call met het hele bedrijf of externe organisaties. Door de stabiele internetverbinding, die we verkrijgen door een hechte samenwerking met Telenet, blijft de videokwaliteit altijd zo helder mogelijk.

3CX Titanium Partner

Connectify is al sinds 2010 een vaste partner bij 3CX. Door onze samenwerking met 3CX kunnen we jouw bedrijf de beste service en expertise aanbieden. Vanwege de geavanceerde functies en eenvoudig gebruik is 3CX jouw beste optie voor een VoIP-systeem in jouw organisatie.

Connectify: jouw partner voor kwaliteit en innovatie

Wil je graag de IT-infrastructuur van jouw bedrijf een innovatieve upgrade geven? Connectify staat voor je klaar met kwalitatieve opties. Onze VoIP-specialisten zorgen voor een vlotte installatie en korte opleiding, zodat jouw personeel zo snel mogelijk aan de slag kan met het 3CX-telefoniesysteem.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht