Connectify verbindt bellers met de juiste medewerker

3CX - Zakelijke telefoniesoftware

Met de 3CX zakelijke telefoniesoftware til je de interne en externe communicatie van jouw bedrijf naar een hoger niveau. Met 3CX heb je veel meer mogelijkheden ter beschikking dan bij traditionele telefonie: webmeetings, instant messaging, e-mail, een eigen telefooncentrale… Het kan allemaal! Bovendien is 3CX geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven en ondernemingen uit elke sector, en dat aan een aantrekkelijke prijs.

In dit artikel geeft Connectify je alle redenen mee om de 3CX software in huis te halen!

3CX

Wat is 3CX zakelijke telefoniesoftware?

3CX telefooncentrale - Connectify

Wat is 3CX zakelijke telefoniesoftware?

3CX is een VoIP-telefoonsysteem (Voice over Internet Protocol) op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte en elke sector, en voldoet aan al jouw wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties, tegen een fractie van de kosten.

Dé oplossing voor zakelijke communicatie

Het 3CX telefoonsysteem is dé totaaloplossing voor grote en kleine ondernemingen die interne en externe communicatie willen vereenvoudigen en optimaliseren. Al jouw communicatie komt samen in één duidelijke en overzichtelijke interface.

Unified Communications

Een volledige integratie van alle communicatiemethoden

Met Unified Communications (UC) worden alle communicatiemethoden van jouw bedrijf gecentraliseerd op één locatie. Telefoongesprekken, video conference calls, instant messaging, e-mail, sms, fax, voicemail… Alles komt samen in één overzichtelijk softwaresysteem dat makkelijk te beheren is. Vanzelfsprekend is er tegelijkertijd ook een uitstekende integratie met bestaande CRM en ERP systemen.

Gebruikers kunnen gegevens delen en inzien, en in realtime met elkaar samenwerken. Of je nu een grote of kleine onderneming hebt, met de juiste UC-oplossing kan je jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen.

Webmeetings

Met de 3CX IP-software is het ook mogelijk om videoconferenties te houden. Deelnemers kunnen gewoon inloggen via hun webbrowser en hoeven geen extra software te installeren.

Bovendien biedt 3CX ook geavanceerde functies aan voor video calls. Zo kan je met één druk op de knop externe schermen bekijken, documenten delen, presenteren met een whiteboard, chatten en enquêtes houden.

Geavanceerde callcenterfuncties

Met een professionele telefooncentrale verhoog je het imago van jouw bedrijf en maak je een goede eerste indruk op nieuwe klanten. Keuzemenu’s en wachtrijen helpen om klantencontact te vereenvoudigen en overzichtelijk te houden.

Voor jouw bedrijf is klanttevredenheid van groot belang. 3CX bezorgt je wekelijks of maandelijks daarom ook een uitgebreid callcenterrapport waarin je nuttige informatie kan terugvinden, zoals de gemiddelde wachttijden per rij, terugbel-statistieken en nog veel meer.

De 3CX smartphone applicatie

Altijd en overal bereikbaar

De gratis app voor iOS en Android breidt de functies van 3CX uit naar jouw smartphone of tablet. Het is mogelijk om vanuit de 3CX-centrale te bellen met je mobiele toestel en oproepen meteen te laten doorschakelen. Aan de hand van de statusaanduiding is meteen te zien of iemand bereikbaar is.

Voordelen van 3CX zakelijke telefoniesoftware

3cx-voip-telefonieoplossing

Voordelen van 3CX zakelijke telefoniesoftware

Goedkoop

Vergeleken met traditionele telefoonsystemen is een 3CX licentie veel goedkoper. Traditionele telefoonsystemen zijn duur: je betaalt voor de hardware, de provider, en de installatie. Omdat de 3CX VoIP-software rechtstreeks wordt gekoppeld aan je bestaande internetverbinding en je geen nieuwe toestellen moet aankopen, zijn de kosten veel lager dan bij traditionele telefoonproviders. Ook de gesprekskosten van externe en internationale gesprekken zijn gereduceerd.

Veilig

De 3CX software draait op zowel Windows en Linux en is uitstekend beveiligd, zodat jouw onderneming en al jouw belangrijke gegevens en bestanden geen enkel risico lopen.

Eenvoudig in beheer

Ten slotte is 3CX ook intuïtief en eenvoudig in beheer. Met de software kan je alle aangesloten IP-telefoons makkelijk beheren en configureren en heb je volledige controle over de telefooncentrale. Ook software-updates kan je zonder probleem zelf installeren. Zo hoef je niet telkens te wachten op hulp van een helpdesk.

Wat is VoIP?

Wat is VoIP?

Voice over IP of VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en wil zeggen dat je telefoneert via het internet. Een telefoontoestel wordt dan niet meer aangesloten op het telefoonnetwerk, maar direct op het computernetwerk. Met VoIP kan je spraakoproepen doen vanaf een computer, smartphone, tablet of andere mobiele apparaten.

VoIP - Connectify

Voordelen van VoIP-telefonie:

Laag in prijs

VoIP is goedkoper dan klassieke telefoniesystemen. De 3CX VoIP-software wordt rechtstreeks geïnstalleerd op je bestaande internetverbindingen, waardoor de kosten beperkt zijn.

Altijd en overal bereikbaar

VoIP-telefonie zorgt ervoor dat je kan telefoneren waar je wil, wanneer je maar wil. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, de 3CX software doet de rest! 

Schaalbaar

Het grote voordeel van VoIP is dat het telefoonsysteem kan meegroeien met je bedrijf. Wanneer jouw bedrijf zich uitbreidt, is het - in tegenstelling tot traditionele telefoniesystemen - niet nodig om nieuwe hardware aan te kopen.

3CX maakt telewerk makkelijker!

3CX telewerk

3CX maakt telewerk makkelijker!

Telewerk is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, en om het werk optimaal te kunnen uitvoeren is het voor thuiswerkers absoluut essentieel om dezelfde communicatiemogelijkheden ter beschikking te hebben als op kantoor. Om deze reden is 3CX een ideale oplossing voor iedereen die van thuis uit werkt, want je hebt alle nodige features binnen handbereik op jouw computer of smartphone.

Connectify, Titanium 3CX-partner

Connectify, Titanium 3CX-partner

Bij Connectify kiezen we resoluut voor het VoIP-systeem van 3CX, dit vanwege de geavanceerde functies, het eenvoudige beheer en de aantrekkelijke prijzen. We verzorgen al meer dan 20 jaar netwerken en servers en zijn sinds 2010 een vaste partner van 3CX. In samenwerking met 3CX garanderen we jouw bedrijf een uitstekende service en expertise.

Laat je begeleiden door een expert van Connectify

Connectify is de VoIP-specialist bij uitstek die jouw communicatienoden vertaalt in een waterdichte en flexibele telefonie-oplossing. Onze specialisten denken met je mee en zoeken samen met onze technische experts naar de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Zo geef je elke werknemer de tools die nodig zijn om zo efficiënt mogelijk te communiceren.

 

Uiteraard bieden we een gratis, vrijblijvende demo aan. Aarzel niet en neem contact op voor een gesprek.

Nog vragen? Stel ze hier

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht